Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: tiste, ki NISTE cepile otroka 9.11.2008 22:09:25
|
|
|
|
BUŠICA
|
in ne gre enačiti tega cepljenja, al pa cepljenja za rota virus s tem cepljenjem po programu mislim... a nam lohk tole obrazložiš?
|
|
|
|
RE: tiste, ki NISTE cepile otroka 10.11.2008 4:42:29
|
|
|
|
Tisana
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 o ljubi bog, pa kje pa obsojam jst sam pravim, da si želim za svojo hčerko, da bi mela tak odnos. ker dons je presneto malo najstnic, k ga majo. pri 14ih več spolnih partnerjev, kot jih bom jst kdajkol mela. celo parkrat več. na žalost. in tega si ne želim za svojo hčerko, zato upam, da bo moja vzgoja šla v tej smeri, da se to nebo dogajalo. kak odnos do spolnosti maš pa ti, pa pojma nimam, pa tud ne zanima me dejstvo je, da več kot zamenjaš spolnih partnerjev, več možnosti maš za okužbe in bolj kot si izpostevljen tem okužbam vedno znova in znova, več možnosti maš za raka na m.v. lohk maš pa tud sam enga, pa je zadost, sam to je bolj izjema, kot pravilo. in ne mi polagat besed v usta, za boga no No vidiš Ulla80, saj znaš. Zdaj se pa čisto drugače sliš oz. bere
|
|
RE: tiste, ki NISTE cepile otroka 10.11.2008 8:51:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA in ne gre enačiti tega cepljenja, al pa cepljenja za rota virus s tem cepljenjem po programu mislim... a nam lohk tole obrazložiš? takemu veleumu, razgledanemu in izobraženemu ja ki si pa upam
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?