ZmajTolovaj -> RE: Kompliciranje (21.10.2008 14:33:15)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Moje kompliciranje s perilom prerašča v resno obsedenost. Kdaj dati prat, da bo oprano tako, da se bo čimhitreje obesilo; kdaj dati sušit, da bom lahko pobrala preden grem na službeno pot za tri dni, da ne bo viselo in se sušilo v tri krasne. Kako obesit, da bo lepo zloženo, otroške na kup, odrasle na kup. Kako umazano perilo dat v koš, da bi po možnosti imela not po plasteh - spodaj brisače, na sredi svetlo-pisano, na vrhu temno-pisano. Mislim, to zahteva orenk koncentracijo in razmišljanje. Tudi če se mož ponudi, da bi on obesil, ne dovolim; bi mi zmedel red. Tudi nakup denimo sušilca bi mi skrajšal življenje za 15-20 let. Drugače pa ne kompliciram veliko. Mislim, da sem našla drugo polovico svoje duše, ki naj bi po nekaterih pričevanjih tavala zmedena po svetu. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] No, pa kompliciram tudi, če moj mož vzame čist neprimeren lonec (po mojem mnenju nepraktičen - prevelik/premajhen/preplitev/preglobok). Kompliciram tudi, zakaj je izbral daljšo pot, če imamo veliko bližjo varianto (odgovor: tu je manj semaforjev). Pa še kaj.
|
|
|
|