|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prišla od zdravnika
21.3.2005 18:51:24   
Anonimen
Pozdravljene
Pravkar sem prišla domov od g. Kot sem že včeraj poročaka me je že od sobote tiščalo spodaj v trebuhu(sem v 25t) in sem danes šla k g. Rekel mi je da sem se že začela odpirat.:(( Kaj to pomeni? A bom že rodila al kaj? Predpisal mi je ležanje in brež naporov in če bo čez 14 dni še vedno enako bom morala na oddelek. Groza.
A je imela katera enak problem?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   prišla od zdravnika
21.3.2005 18:56:08   
Anonimen
Odpiranje žal ni hec! Torej res strogo počivaj!!!! Jaz sem žal že bila 4 cm odprta ko sem šla na pregled. Jaz bi šla še prej na kontrolo kot po 2 tednih. Zdaj pa res samo na WC in nazaj!

Držim da bo vse v redu:rozica::rozica:!

Bojana

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   prišla od zdravnika
21.3.2005 19:05:23   
petraCBU
Kolegica je bila od sedmega meseca dalje že 7 cm (!) odprta. So ji rekli "ležat!", ampak ona ni tip za ležanje. Je še kar lezla naokoli in je vse skupaj vseeno zdržalo še en mesec. No, potem ji je pa mehur počil in voda odtekla in je šla pač rodit en mesec prezgodaj. Baje, da sploh ni panike, če se prekmalu odpiraš, da ti le voda ne odteče! Hja... mogoče bi bilo res dobro malo poležati!
P.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   prišla od zdravnika
21.3.2005 19:11:13   
Gina
Ja, petra, samo ona ima šele julija rok in bi (bog ne daj) rodila več kot 3 mesece prej. To je pa zeloooo prezgodaj. Raje počivaj. :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   prišla od zdravnika
21.3.2005 19:48:42   
Anonimen
Zelo zelo se čuvaj bodi stroga do sebe..najraje bi ti svetovala,da te dragi nosi še na stranišče.Leži ne mrdaj,nič na noge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa srečno!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   prišla od zdravnika
21.3.2005 20:19:35   
CIPRESA
Saška1 ali si kaj pretiravala z gibanjem prej?????
To sprašujem čisto tako, ker me zanima ali se to zgodi, če se v nosečnosti preveč naprezaš in giblješ ali se pač nekaterim kar zgodi brez razloga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   prišla od zdravnika
21.3.2005 21:00:50   
Anonimen
Prej je bilo čisto O.K. Nič takšnega nisem počela vsaj na zavedam se ne.
Upam da bo čim prej bolje

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   prišla od zdravnika
21.3.2005 21:04:48   
rozi81
Saška1 želim ti da bi bilo vse uredu. Držim pesti!
:miska::miska::miska::miska::miska:

Zanima pa me kako te bolečine izgledajo, ker imam tudi jaz vsake toliko časa močne bolečine okoli popka pa ne grem h zdravniku ker ne vem mogoče pa nič ni. Enkrat sem jo klicala po tel. pa je rekla da so verjetno vezi.

Ne vem pa kdaj paniko zganjat.

Kako pa je zgledal pregled? Ali ti je G delal/delala UZ ali si imela vaginalni pregled?

Sori za tok uprašanj!

Drgač pa držim pesti:miska::miska::miska: pa en šopek :rozica: da ti bo lažje!

LP S:nosecka: in :duda:26t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   prišla od zdravnika
21.3.2005 21:10:15   
Gina
Ko se vezi širijo, zna zelo bolet. V bistvu te lahko tudi kar nekaj v trenutku zaboli. Jaz sem včasih kar hotela zatulit zraven, tako iznenada je prišlo. In po par sekundah spustilo. Lahko bolijo tudi spodaj na levo ali desno, ne le okoli popka.

Če se odpiraš, ni rečeno, da čutiš. Lahko pa so popadki tudi tako močni. Pregled odprtosti je vedno vaginalen. Ponavadi pa v takem primeru naredijo UZ, vsaj prav bi bilo tako, da se prepriča, kako je z otročkom, moja G bi sigurno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   prišla od zdravnika
21.3.2005 21:26:50   
Maša
Ja, pomoje je najbolje počivat!!!!!!

Zanima me...kako bi opisala to svojo bolečino!?:zmeden: Ali si imela tudi ful trd trebuh in občutek kot da ti ga bo razneslo!?

Držim pesti zate in naj te čuvajo:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   prišla od zdravnika
22.3.2005 9:22:02   
Anonimen
Kako so izgledale bolečine? Joj to je težko opisat. Ćist čist spodaj me je tiščalo kot da sem se najedla kamnov.:zmeden2:Trebuh ni bil nič pretitano trd vsaj opazila nisem. Tudi ko sem šla zvečer spat nisem mogla zaspati do 3.30. vmes sem malo zadremala ampak ni šlo . Včeraj v službi je bilo že veliko bolje ampak ni bilo tako kot bi moralo, zato sem raje poklicala g. in mi je rekel naj kar pridem. Naredil mi je vaginalni pregled kjer je takoj ugotovil da se že obpiram. Ker otročka normalno čutim mi ni delal UZ.
Sedaj pridno počivam in jutri bo minilo 5 let ko sem dva dni po roku rodila čudovito deklico. Želim ji da bi sedajšnjo situacijo čim bolje prenašala, ker sem opazila da je začela veliko jokati zaradi mene ker se počuti kot da je ona kriva da se vse to dogaja. Jutri bo svoj dan preslavila v vrtcu s :torta:, v nedeljo pa ji pridejo čestitat tri sestrične, nič velikega nedomo imeli ker pač sedaj to ne gre.
Lepo se imejte.:zajcek:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?