J.L. -> RE: jezna... (21.10.2008 9:53:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni pa še pred dnevi mi tipka mesič, pa se najavla na obisk neglede da je bolana. mislim halo!!! A potem si vedela, da je bolana, pa si šla z njo na sprehod? Čeprav po moji nestrokovni pameti, se zunaj ne more nalesti, razen če ne bi sestrična ravno brehala v otroka ali kaj takega. IZVIRNO SPOROČILO: J.L. problem je, ker sploh nisem vedela. zadnjič ko se je najavila k nam, je samo napisala preko smsa, če mam časda se oglasi, ker ni šla na predavanja. še dobro da smo takrat bili odsotni, danes pa zvem, da je vzrok zakaj ni bila na predavanjih, močna viroza. sve se danes dobili za čvek in šetnjo z malo, pa pravi, da se je komaj komaj pozdravila pred dnevi. sedaj sem skeptična, saj mi je mala ravno ko smo se nehale družit pričela z bruhanjem. IZVIRNO SPOROČILO: J.L. saj se nebi srečali, če bi vedela za bolezen oz. virozo. ni šanse, da bi šla s kom ali h komu, ki preboleva, tudi če je to samo prehlad. nemorem pa vsakič nekoga zasliševat o zdravju, preden se srečamo ali obiščemo. sama zase vem, da NIKOLI nebi šla k nekomu, ki ima majhnega z kako boleznijo, predvidevam pa tudi, daje takšnega mišlenja veliko drugih, zgleda pa da vseeno ne vsi.
|
|
|
|