Prvosonce -> RE: Decemberke 2008 - 2.del (10.11.2008 14:06:22)
|
Živjo! Da se še jaz malo razpišem.... Najprej lahko povem nove podatke za seznam: O: 98, Kg: +11, naslednji pregled: 21. 11. Tudi jaz bom morala še po modrc, verjetno bom šla kar v Mullerja ali v HM. Hladilno mazilo - verjetno kar tisto iz lekarne, kolikor sem se pogovarjala s prijatelijicami, sestro se je dobro obneslo, saj verjetno tudi kakšno drugo, pač tisto, ki ga začneš uporabljat se ga verjetno pol držiš ... Torbo sem nameravala kupit tisto, ki paše k vozičku. Ko sva kupila voziček je namreč zmanjkalo denarja še za torbo, tko da jo bova kupla ta mesec. Stane pa okoli 40 eur. Drgač pa je verjetno res zelo praktičen tudi nahrbtnik, tko da bom kasneje še za nahrbtnik pogledla ... Aha imena. Midva imava že zbrana tako za fantka kot za punčko. Sicer veva spol vendar sva se odločila, da zadrživa skrivnost [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] .... tudi glede imen. Imava pa že od začetka samo eno za punčko in eno za fantka, tko, da upam, da nama bo še vedno všek ko se bo dete rodilo. Saj veste kako pravijo: dojenčka moraš najprej videt, ga pozdravit, pobožat in se šele nato odločit za ime. Spanje: na boku mi gre že rahlo na živce, potem se "zalotim" da sem na hrbtu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] se spet popravim in tako celo noč .... Komaj že čakam, da se bom lahko na trebuh ulegla. Sem pa zadnjič prebrala, je Pušenjak napisal, da če nosečnici ležanje na hrbtu ne povzroča slabosti in vrtoglavic, potem zanjo ni nevarno. Da bi bilo nevarno za otroka pa sploh ni napisal. Drugače pa se nad počutjem hvala bogu še vedno ne morem pritoževati. Zgleda da spadam med srečnice, ki nimajo veliko problemov. Zgaga me ne peše, ne zatekam, pritisk imam pa še prenizek. Edino kar me malo matra so bolečine pod trebuho in v dimljih, Npr. ob sprehodih, če kaj doma delam, če bolj dolgo sedim. Potem me tako boli, da skoraj ne morem hodit - nekaj časa kar šepam. Potem se vležem se spočijem in je boljše. No to je pa tudi vse kar se nosečniških teža tiče .... No pa LP zaenkrat, grem na sprehod, pri nas je super vreme: sonček .....
|
|
|
|