Tajka -> RE: Decemberke 2008 - 2.del (23.12.2008 12:04:43)
|
Živjo vsem. Se končno spet oglašam po dolgem času.Zdej sploh nimam nč več cajta na r viset al se mi pa ne ljubi kar me naša Ana zaposljuje, čeprav je zelo pridna.Skoraj nič ne joka, samo spi in je. Sem vam pa še dolžna mojo porodno zgodbo - sem že enkrat vse napisala in kaj se zgodi "we are sorry".Sem samo zaprla računalnik in šla spat. Zgleda da se vsem Anam mudi na svet, kajti moj porod je bil še bolj ekspresen kot martkin. Špikalo me je sicer že cel teden nekaj, samo ko sem šla ležat je vse skupaj nehalo.Tisto jutro 5.12. pa sem zjutrj še pripravila zajtrk ta veliki punci, ta čas pa ko ona je grem jest še malo na kavč, kjer naenkrat samo nekaj poči, se je slišal kr en pok in zaboli, potem pa hitro vstanem in iz mene se vlije velika količina vode. Ura je bila 7.30 min. Takoj sem vedela da gre zares,samo razmišljala sem ali naj pokličem rešilca ali naj me kr moj pelje;do porodnišnice pa imam nekje pol ure. Vseeno sam kr poklicala rešilca.Zelo hitro so se tudi začeli orng krči. In še dobr da so hitro prišli ( v 20 min ), kajti kmalu ko smo se odpeljali od doma (300m od hiše),sem jest rekla da me ful dol tišči, reševalec pogleda in pravi vozniku naj ustavi kajti naši punci se je zelo mudilo in tako je ob 8.12. prijokala na svet v rešilcu. Tako da je bilo res zelo hitro. Tako da vsem ki še čakate, želim čimhitrejše(ne tako hitro kot jaz ) in čimlažje porode, vsem ki pa ste ta čas ko se nisem oglasila postale mamice iskrene čestitke. Zdaj pa moram iti saj me nekdo kliče
|
|
|
|