|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
27.10.2008 8:36:12   
uršula83
Dobro jutro!

Cel teden me ni blo nič na forum, al pa še več, v bistvu brez razloga, sploh se mi ni lubl, ampak zdej sm pa NAZAJ. In grem zdej brat telih 15 strani de vidm kua kej nouga dogaja.
Pr men nič posebnga, razn to de sm usak dan vidno bolj okorna. In da že kumi čakam da rodim, da spoznam malega.

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 376
27.10.2008 8:36:20   
medika 13
IZVIRNO SPOROČILO: Detece

Evo link "Govorica dojenčkov":

http://www.youtube.com/watch?v=gPXsoZ_F0SA 

ful dober ... vredno ogleda user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 377
27.10.2008 9:18:19   
lollypop
IKEA se baje odpira 06.11. tudi v Celovcu - za nekatere bo tako bližje in upam da bo tudi nama uspelo še kaj skočit gor po nakupih user posted image

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 378
27.10.2008 9:35:16   
blackcoffee
mami_1979 - čestitke za rojstni dan!

moonshine
glede velikosti bušija.. ni rečeno, mogoče pa bom vseeno okoli 10. decembra rodila - ali pa ti prej.. user posted image

zatekanje
- pikola.. se mi zdi, da tle neki prečitam - kakšne nevšečnosti vas vse dajejo, pa pol sama staknem vse naštete simptome. user posted image do pred kratkim sem zatekala minimalno, zdaj pa se že zbujam z zatečenimi nogami, da je groza. nart, prsti, stopala in gležnji izgledajo tako, kot bi me pičila čebela - tako je vse zatečeno! user posted image

nočno letanje na wc - majkemi, odslej si bom montirala nek list s svinčnikom ob posteljo in začela pisat koliko krat moram na noč plezat iz nje. mislim, da sem to noč postavila rekord - 12x.

kosilo? nimam pojma. najprej obilen zajterk. user posted image

(odgovor članu moonshine)
Neposredna povezava do sporočila: 379
27.10.2008 9:36:54   
5ra_28
Dobro jutro vsem!

Je bil napol jokav vikend, ali kako? Ne jokat, saj še malo, pa bo veselje v hiši, kot je Ana Luna napisala.

No, saj vas razumem, če vam dragi delajo cel dan, pa ni ravno prijetno. Jaz tega nisem navajena, ker moj dela od pon.- pet. do 15h, nikoli dlje, nikoli vikendov in praznikov. Edino, kar gre kam brez mene je nogomet, 2x na teden. Takrat pa si jaz vzamem čas za sebe. V petek sva z mojim tak padla v TV zvečer, da ko sem videla da je ura že 1:30, me je skoraj kap, ker sem mislila, da je okrog 23h. No, zato pa smo v soboto mal dlje spali.
Dokončala sem moje stenske poslikave, še zadnje listke na veji dodala, tako da je finito. user posted image  Popoldan, ko pa je moj bil na nogometu, pa sem bila z dvema kolegicama na dooolgem čveku. Bom jaz prva mamica med nami, pa s takim zanimanjem poslušata, kako je med nosečnostjo.user posted image

V nedeljo pa nisva z mojim niti vedela, da se ura prestavi! user posted image  Ah, sva smotana. Šele po dveh urah, ko sva že bila pokonci, sva čudno gledala, zakaj je na TV in na gsmu druga ura. Zdaj vem, zakaj se ure prestavljajo v noči na nedeljo. Da je čim manj kaosa za v službo.user posted image

Moj pa je včeraj posteljico sestavil. Sem bila hkrati navdušena, ker mi je res fuul všeč, po drugi strani pa razočarana, ker je mal rob poškodovan, pa se res fejst vidi.  user posted image  Ampak so pa banda. V bistvu se jim je že pri proizvodnji poškodoval rob, pa je kar zalepljen gor. In se to belo lepilo vidi na 2 metra, saj je temno rjav les (oreh). Ne bi rekla, da bi se med trasnsportom, ampak da kar tam zalepijo, pa upajo, da se nekomu ne bo dalo reklamirat.  Ah, ni pravi kupec dobil tega paketa. user posted image Jaz BOM reklamirala! Danes! Naj mi menjajo celo tisto stranico, bo najlažje.
Na kratko, to je bil moj vikend, zdaj pa grem v telefonsko 'akcijo'. Sem klicala prejšnji četrtek sestro moje doktorce, da mi pošlje bolniški list za mesec oktober. Pa mi ga je do zdaj vedno, zdaj pa ni prišel. Razen če je ta poštar spet bil mal smotan, ker je sam na nabiralniku moj priimek gor (pri fantu na začasnem prebivališču), na zvoncih pa ne. Je pa proti koncu meseca, pa bo treba v službo poslat. Potem pa še posteljico reklamirat itd.
Sem potem javim, da vidim, ali bom besna, ali ok. user posted image  

Pa še mal pokomentiram, kaj ste čvekale.user posted image

Končno smo trije:)

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 380
27.10.2008 9:45:49   
ninica04
Dobro jutro.

mami_1979 VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!!!

5ra_28 - zanima me zakaj moraš poslat bolniški list v službo? Jst sem tudi v bolniški, pa nisem nikoli nič sama pošiljala v službo. Aja pa še to v mesecu oktobru bom prvi mesec bolniške čez komisijo. Mogoče ima to kakšne veze? user posted image Dej mi prosim pomagaj. Da ne bom kaj zamudila. Ali si ti tudi na bolniški čez komisijo? Kdaj pa dobiš nakazan denar? Thanks za odgovore.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 381
27.10.2008 9:51:44   
zverinca
ninica04, bolniški list je treba dat vsak mesec, ko je konec meseca, ravno zaradi palče. Plačo ti pa nakazuje še naprej delodajalec, tudi če si na bolniški preko ZZZS, saj potem delodajalec s tvojim bolniškim listom dobi refundirano od ZZZS. 

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 382
27.10.2008 9:56:42   
ninica04
zverinca ali pa ne pošiljajo tega direkt iz zdr. doma na firmo? Moje vse papirje so vedno pošiljali kar sami od zdravnika na firmouser posted image user posted image user posted image zdej sem pa čist v strahu

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 383
27.10.2008 10:06:06   
zverinca
če ti pa pošiljajo direkt v službo pa nobene panike, nič bat. Sej če ne bi ti že iz službe sporočili, da manjka tvoj bolniški list, pa tudi plače ne bi dobila. Ne boj seuser posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 384
27.10.2008 10:11:50   
ninica04
bom še preverila za vsak slučaj. Upam da bo vse ok. Madonca kar naprej se mormo s temi papirji ubadat, pa plača, pa porodniška, pa paket.... adijo papirji... user posted image user posted image

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 385
27.10.2008 10:22:56   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: ninica04

5ra_28 - zanima me zakaj moraš poslat bolniški list v službo? Jst sem tudi v bolniški, pa nisem nikoli nič sama pošiljala v službo. Aja pa še to v mesecu oktobru bom prvi mesec bolniške čez komisijo. Mogoče ima to kakšne veze? user posted image Dej mi prosim pomagaj. Da ne bom kaj zamudila. Ali si ti tudi na bolniški čez komisijo? Kdaj pa dobiš nakazan denar? Thanks za odgovore.

Sem na bolniški čez komisijo, ja. Ampak vsak mesec moram pri osebni zdravnici dobit bolniški list za vsak mesec posebej in ga poslat v službo, ali pa ga oni pošljejo v službo. Saj prej so mi ga oni, sam sama za sebe sem bolj sigurna, da ga v službi res dobijo, če ga potem sama dalje pošljem in točno pravi osebi v roke. Ko sem imela prvi mesec podaljšano, sem tudi mislila, da je zdaj vse urejeno, ker sem jaz dobila odločbo in služba. Potem pa me je zadnjega v mesecu tista punca iz kadrovsk eklicala, da še nima bolniškega lsita za tisti mesec. Saj bolniški listi so za vsak mesec posebej.
Bolniško dobim nakazano vsak mecec takrat ko so plače, saj za refundacijo prispevkov si pa oni dalje v službi sami urejajo. Jaz dobim normalno bolniško, kot plačo, isti dan, plačilno listo, vse, le da je pol manj zneska. user posted image
Če ima kdo kako drugače ne vem. Mogoče ponekod celo iz firme sami pokličejo k doktorju (ki je napisan na odločbi) za bolniški list, sam pri nas se to ne da, ker nas je ogroooomnoo zaposlenih. Pa je ena punca za vse plače in celo kadrovsko.
Kako pa si imela prejšnji mesec?? Je doktorca sama poslala bolniški list v službo ali kako? Na tvojo prošnjo ali kako?
Ne vem no, sam če sem bolana, je tudi moja odgovornost, da si grem do konca meseca po bolniški list in ga pravočasno dostavim v službo. Razen če ti sami pošiljajo.

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 386
27.10.2008 10:31:38   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše za te!
Vse najboljše za te!
Vse najboljše draga mami_1979!
Vse najboljše za te!!!!

(zapoj si jo pa sama, ker jaz ravno nimam veliko posluha)

Jutro punce!

Kako ste kaj danes? Jaz sem se odločila, da grem danes kupit par stvari v Lekarno, pa v Tosamo grem po tiste velike vložke pa hlačke za enkratno uporabo in to ...

Kosilo? Uh ... pomoje da bo tenstan krompir s koščki govedine pa kaka skleda solate zraven ...

(odgovor članu ninica04)
  Neposredna povezava do sporočila: 387
27.10.2008 10:31:59   
5ra_28
No, pa so me prehitele. Tako kot si ti uredili prejšnji mesec. Če ti sami pošiljajo, pol ok. Če pa ti bodo kdaj pozabili, pa te bodo že iz službe (verejtno) poklicali.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 388
27.10.2008 11:07:06   
Anonimen
Sam zdaj pa prav vem, kako se je Zverinica par strani nazaj počutila ... mislim ... pridem na forum, vidim da čvekate 100 na uro, se oglasim jaz, pa nikjer nobene ... madonca saj nisem kužna user posted image .

(odgovor članu 5ra_28)
  Neposredna povezava do sporočila: 389
27.10.2008 11:08:20   
5ra_28
Sem že nazaj... Sem že hotela klicat k osebni zdravnici za bolniški list, pa me je poštar prehitel in ga danes prinesel. Priden.user posted image  Takod a grem potem na sprehod do pošte in ga pošljem v službo.
Klicala sem tudi v BC, za reklamacijo posteljice, pa moram direkt reklamirat v Lip, poslat slikco itd. Sem dobila kontakt reklamacijske službe.

Najprej mami 1979...vse naj naj!!!! user posted image user posted image user posted image  Pa eno fajno dobrouser posted image .

Cipresa, tebi pa vso srečo danes. Držim pesti tudi jaz.

Vem, da je že stara tema, glede elektronske varuške smo se pogovarjale v petek. Jaz je še zdaj ne rabim, ker tu ko sva in bova, ne hodiva k sosedom, ko se pa seliva po novem letu enkrat ( plan februar), pa še je le par stanovanj prodanih v novem bloku in neke izbire za na kavo k sosedom ne bova imelauser posted image user posted image . Ko pa bo naneslo, pa bom šla to zadevo tudi kupit.

Otika...sem pogledala otroško sobico v tvojem albumu. Napreduješ...Vedno več okraskov in igrač je. Super user posted image . Tla pa imata skoraj enaka kot midva. Ta temna. Men so fuul všeč! Aja, tisti kompletek in zimski pajac, ki si ju slikala, koliko je to številka??? Ker men se zdita ful velika. Ker si napisala, da bi imela to za iz bolnice tisti kompletek, majčko in hlačke. Ali pa mi na sliki deluje tako veliko. Za sušilca sta že kaj uredila z računom?? Saj bi moralo it.

Sanja...dobro idejo si mi dala za Quelle in posteljinino. Pa niso drage! Bom šla pogledat. Ker jaz imam tudi dimenzijo 140x70, pa v Ikeji tega sploh ni. Ali??  Vsaj na internetu sem zasledila le 120x60. Ker tudi posteljice imajo le 120x60.

Trd trebuh..meni je zdaj mal začel. Prej res redkokdaj, le po dolgih sprehodih, pa takoj popustil. Zdaj pa sem opazila, če grem po stopnicah peš nekaj nadstropij ali pa če delam kaj dlje časa.

Zatekam pa ne. Hvala bogu. (nok nok na les).

Pike...midva tudi greva v Avstrijo v petek. Še po nekaj zadev za malega, če bo kaj pametnega, pa za naju za stanovanje, še nama manjka nekaj stvari. Na gužvo pa se kar pripravi. Čeprav bo gužva le v Ikeji, drugje pa ne. Vendo je tako. No, vsaj v Grazu.

Zverinica..vsak dan imaš novega smile-ja. Kar tako naprej..da se mal nasmejim.

Blackcoffee..ti pa imaš rekord z nočnim WC-jem!!! Jaz grem VČASIH 1x. Sam po moje res vpliva pri meni dejatvo, da še mali ni obrnjen, ampak da  ima rito doli, ampak čist levo, tako da po moje nič ne pritiska na mehur. Sam včasih mal požgečka z rokicami. Že kakšna dva meseca ga imam tako diagonalno, da je včasih kar trebuh poševno. Sam ko jaz mojemu pokažem, on pravi, da ne vidi, da je poševno, jaz pa le od zgoraj gledam. user posted image

Obloga za v posteljico. Jaz sem jo dobila (se v družini prenaša..., najin mali bo zdaj tretji lastnik), ampak je roza. Pa bom kar sama sešila prevleko za to oblogo, pa luknjice naredila za trakce, da ne bo roza. Sem poiskala mal doma, imam polno rjuh, ki jih ne uporabljam, bom kar tisto uporabila. Sem našla eno belo in eno tako nežno modro.

Grem si zdaj glavo oprat in mal user posted image  (Zverinica, spet eden tvojih....)

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 390
27.10.2008 11:09:36   
5ra_28
Otika...jaz sme tu, za ostale pa ne vem... Saj moja 'glava' lahko počaka še mal...user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 391
27.10.2008 11:11:00   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše za te!
Vse najboljše za te!
Vse najboljše draga mami_1979!
Vse najboljše za te!!!!

(zapoj si jo pa sama, ker jaz ravno nimam veliko posluha)

Jaz se vedno pošalim ( na svoj račun)...da lepo pojem, sam težko me je poslušat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 392
27.10.2008 11:15:33   
5ra_28
AH, tako je to...jaz se odpovem pranju glave, zdaj pa sem sam gor.... user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 393
27.10.2008 11:28:52   
Anonimen
5ra ... ma nisi sama ... sam je bila dolga za prebrat tvoje prispevke ... se vedno tako vsaki posvetiš user posted image .

Ja uni kompletek in pajac se tut meni zdita kar velika, samo gor pa piše Newborn, pa tut mami mi je rekla, naj ne paničarim, da bosta ravno prav velika ... pa kakor sem zadnjič na pregledu izvedela, ima moja pikica precej dolge nogice, tak da pomoje ravno za 50 številko mi ne bomo user posted image .

(odgovor članu 5ra_28)
  Neposredna povezava do sporočila: 394
27.10.2008 11:42:07   
PikicaT
Pozdravček vsem skupaj!

Me ni bilo doma čez vikend in ste se vse fuuul razpisale. No, lahko bi bilo malo več veselja tukaj goruser posted image . Dobro, da je ponedeljekuser posted image .

Jaz sem iz pregleda...
Naš otročiček je majčkenuser posted image . Mi ga je danes premerila, ker mi je zadnjič rekla, da imam majhen trebuh. In naša sine zaostaja za cca 10%. Baje, da je to spodnja meja normale. Sem v 31-tem tednu (31 5/7) in ima naš otrok šele 1198g. Je rekla ginekologinja, da če bo šlo tako naprej, se bo rodil s cca 2900g. No, sej tudi jaz sem se s 2800guser posted image . Jaz se pa nenormalno redimuser posted image . So mi namerili 4kg več v treh tednih. Ampak se mi zdi tako nemogoče, ker se tudi doma tehtam in sem se natehtala 2 kg več. Ja, zatekam tudi in verjetno je vse skupaj posledica tega. No, pa tudi jem kar pošteno, samo še vedno se mi zdi, da ne toliko.

Torej, moji podatki za statistiko:
- stara sem že kar nekaj časa 29 letuser posted image
- rok ostaja isti, imeli bomo lulčkauser posted image
- če se ravnam po tehtnici pri zdravnici, je to potem +12kguser posted image
- obseg trebuha pri popku 91cm
- naslednji pregled imam pa zopet 17.11.

Zdej grem pa kosilo kuhat, da ne bomo lačniuser posted image . Danes bo paštica s paradižnikom in parmezanom in solatka.

PikicaT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 395
27.10.2008 11:56:45   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

5ra ... ma nisi sama ... sam je bila dolga za prebrat tvoje prispevke ... se vedno tako vsaki posvetiš user posted image .

Ja uni kompletek in pajac se tut meni zdita kar velika, samo gor pa piše Newborn, pa tut mami mi je rekla, naj ne paničarim, da bosta ravno prav velika ... pa kakor sem zadnjič na pregledu izvedela, ima moja pikica precej dolge nogice, tak da pomoje ravno za 50 številko mi ne bomo user posted image .

Aha,...če  piše Newnorn, pa se mogoče v Angliji rojevajo mali velikani.user posted image user posted image  Sicer pa..jaz  nimam nič določeno, kaj bo imel za iz P. Bova se z mojim zmenila, kar v P, ko bova imela podatke gramov in ga bova tudi v živo že 3 dni tam gledala.

PikicaT..gelj ne sekiraj se. Sam da je dete zdravo. Saj kot si sama rekla, ti si tudi imela majhno težo ob porodu, pa si zdaj veliko in zdravo dekle.user posted image  Mogoče pa je mal dedno.
Dokler ni nič z zdravjem, se ne rabiš sekirat. Enako ni fajn, če se otroci rodijo z fuuul veliko težo. Tisto te porod sam namuči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 396
27.10.2008 12:01:36   
nadya
Ahoj

Mami 1979: Vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Cipresa: držim pesti, da bo vse ok! Ma itak da bo......

Men je pa dans en tak zoprn dan.... Vreme je prav depresivno no. Moram se spravit v Lj na banko, pa v BC po voziček, pa k frizerju ker mam že kar narastka, pa ni neke prave volje za iz bajte hodit.. Bom šla pa jutri.

Zatekanje: ja jaz sem začela zatekat že kakšen mesec nazaj, ampak nič pretresljivega. Zvečer ko si sezujem nogavice se mi malo poznajo buhtelčki.

Otrdevanje: sem se ravno zdej en dan hvalila da mi že ene tri tedne skoraj nič ne otrdeva trebuh. No čim sem to napisala se je začelouser posted image , mi že kakšna dva dneva kar precej otrdeva, ampak se ne obremenjujem, itak se bližamo koncu in more maternica mal trenirat user posted image .

Meni je pa mami kupila posteljnino za malega v Bušiju in je fulll luštkana. Enkrat ta teden si bom vzela čas in malo poslikala kotiček za našega user posted image .

A se bomo na kakšni kavici dobile?

(odgovor članu PikicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 397
27.10.2008 12:03:06   
5ra_28
Aja, nekaj me zanima...mnenje tistih, ki bodo imele prvič otroke in še posebej izkušnje tistih, ki jih že imaste.

Kdaj ste šle z majhnimi otroci prvič na dolgo pot z avtom recimo? Ker sem brala za te lupinice, ki so kot otroški sedeži za v avto, da ni priporočljivo, da je več kot kakšne 3-4 ure skupaj noter.
Midva imava plan it k moji sestrični v Stuttgart za majske praznike naslednje leto. Imajo dva večja dogodka v družini, pa bi res rada šla, pa že letos sva imela plan poleti, pa nisva šla zaradi financ (nosečnost in moja bolniška ter predvsem opremljanje stanovanja).
Zdaj pa me zanima...ker takrat bo mali star približno 4 mesece in pol, maksimalno skoraj 5 (PDP 6.12.). Glede starosti bo premajhen za pravi otroški sedež, vožnje do tja pa je okrog 7 ur. Pa sem začela malo razmišljat, če je lahko v lupinici tako dolgo??! user posted image  
Kaj mislite??

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 398
27.10.2008 12:06:33   
nadya
Jaz mislim da ni problem glede vožnje. Lupinica je škodljiva, če ga imaš vsak dan precej notri, ampak v takih redkih primerih pa mislim da ni panike. Pa najbrž se boste vmes tudi kaj ustavili pa kakšno pavzico naredli, tko da kar veselo na potuser posted image

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 399
27.10.2008 12:08:49   
5ra_28
Oh, hvala. Saj šla bi skoraj sigurno, sam bi se vseeno mal pozanimala glede tega, da mi potem ne bo nekdo pamet solil, kako da nisem vedela.
Ja, saj izjemni primeri po moje ne bi bili problematični.
Ker bi res rada šla... Itak bo že takrt tolk star, da bo ok za med ljudi. user posted image

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......