andy28 -> RE: Julijke 2009 (4.11.2008 7:32:02)
|
Rakica, a veš, da sem razmišljala, da je možno, da te uno koka ni slišala, da si rekla, da si noseča in je mislila, da gre za prvi pregled. To je možno, da si dobila tak datum. Pokliči danes (predlagam takoj ob 8:30, ker pol boš težko dobila vezo) in glasno povej, da si noseča in se naročaš na prvi pregled. Boš vidla, da bo datum prej. Pa veš kaj še ti svetujem, da si malo na koledarju pogledaš tedne, kok si kaj noseča, da ko ti bo en datum povedala, da boš vidla, kok tednov si. Ne pusti se ji, da ti da datum pri 12 tednu, to je že pozno. Drugače je moj G ok, sam meni tudi to naročanje živčke kravžlja. Vsakič porabim cel dan, da dobim vezo. Ni mi pa všeč, da moremo plačevati. Baje je tko, da prvi pregled še moraš plačati, ostali pa so zastonj. Sam načakali se pa tudi bova. Koker sem slišala, lahko tudi po celo dopoldne čakaš na pregled. To mi sicer ni preveč všeč, sam sem rekla, da grem v Leonišče, ker v prvi nosečnosti ni bilo vse ok in sem rekla, da grem zdaj pa k strokovnjakom. Upam, da bo tokrat bolje in da me bodo bolj čuvali. Ana, sem se nasmejala tvoji dogodivščini. Ja to se dogaja nosečnicam. Mi je znano. Lepo mi bodite, pa se še kaj javim. Papa.
|
|
|
|