Svet -> RE: Julijke 2009 (31.3.2009 13:42:11)
|
Boomer, Elevitka- tele more so nore, pa še rima se. Jz mislm, da majo hormoni tle veliko... Katrinka, Supervivum- brce še pridejo. Sem 3. noseča, pa je zdej najbl pozn prišlo do brc, ampak zdej so pa tooook močne, da je prou zoprno... Hator- jz tud vse salame jem, tud suhe in pregrešim se celo s tatarcem...nimam kej, "mama z doktoratom" si več upa, seveda ne mislm, da bi loh kej blo... -ella- kar se čebelčkanja tiče sva čist druge, jz bi pa skos, pa moj neb, a ni to hecn.. Jasna81- kr počas, pol si pa vzem čas za seznam, pa prerešetej, sej te naumo preganjal.. dd77- Sovražm božanje trebuha, pa folk sploh nima manir, noro, jz pa nočm bit nesramna...in tle jezik stisnem, pa si mislm svoje, ni mi prijetno. V bazen pa le pejt...jz sem tud šla, paše. Sploh če nisi nagnjena k vnetjem ni panike. Pri 1. nose. tud jz nisem šla, zdej, tretjič, si pa mal več upam:) os- bazen je zakon, a ne...men tud:) chebellica- na izi, stari so stari, ne bomo jih spremenil, tko da hormončke dej v vajeti pa bo...po porodu boš močna in boš že povedala pravo besedo ob pravem času, vrjem. K takrt bo ceu svet tvoj!!!
|
|
|
|