Sempervivum -> RE: Julijke 2009 (26.3.2009 17:23:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: monty punce kaj pa Elevit in podobne zvarke boste jemale do konca nosečnosti ali ste prenehale po tretjem mesecu? moram rečt, da sem kr srečnica še zaenkrat. tudi slabosti so minile (in naj se ne vrnejo hudičevke), potim se ne, spim okej, zatekam ne, nimam sladkorne... sem kr vesela, da tole blaženo stanje zaenkrat dobro prenašam! na Aventovi strani sem brala priporočen seznam kar se tiče dojenja... kaj rabimo prinest v porodnišnico in je med drugim napisana tudi prsna črpalka. a to že takrat rabimo ali je sam bolj komercialna poteza. pa a jo sploh rabimo ali je namenjena bolj tistim, ko malček noče zizat in ga potem po flaški hraniš? Ja, jest mislim Elevit jest do konca nosečnosti, pa mogoče še kasneje. Čeprav sem sedaj ugotovila, da je CentramedMami 2 evra ceneje. Mal se sicer res razlijujeta, ampak po moje ne bistveno. Tko da bom mogoče na te prešaltala ... Sicer pazim na hrano ,pa sadje, pa zelanjevo jem, ampak glede na moje dosedanje težave s krvno sliko rajši preventivno še tole prakticiram. Lejkica, mene že skoraj od začetka boli trtica ali pa križnica, kaj jaz vem ... zadaj nekaj. Desno nogo sploh ne morem dvigniti ne da bi se za nekaj prijele, pa še tako ful boli. Se je prav težko oblačit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] V MŠ sem jaz tudi mislila v maju. Torej bo treba prej še nalepke uredit, pa urnik izvedet. Ljubljančanke, a greste v porodnišnico? A misli it katera v zdravstveni dom Fužine? anci banci, si vidla odgovor na vprašanje o sladkorni na forumu IVF-jevk? LP
|
|
|
|