Lejkica -> RE: Julijke 2009 (25.3.2009 15:15:29)
|
Ojla! Glede sladkorne: jst sem jo delala predvčerajšnjim, in sem morala bit tešča. Nč jest nč pit. Jst sem bla tok žejna, ko sem mogla pit tisto pocukrano vodo, da sem jo zeksala. Mela sem pa 7.5, meja je pa 7.8 za sladkorno, tko da je nimam, hvala bogu. Ella: jst bi kar ginekologinjo sama opozorila. Sem pa slabokrvna zdele, kljub temu, da še vedno elevit jemljem in morm zdej še železo jemat zraven. Urin sem mela 2 mesca nazaj slab, bakterije pa tko, kljub 3 litrom vode na dan. Zdej sem dva mesca pila ful brusničnega čaja in je urin ok. Morm pohvalt mojo ginekologinjo Dr. Štrumbelj, na Viču dela. Sicer se drži striktno navodil glede UZ-ja. V 32. tednu je samoplačniški in stane 50E. Ampak če te kej skrbi, te takoj da na UZ, samo da te pomiri. Dons mi je kar stoje prek UZ-ja pogledala, a srček bije (trajal 3 sekunde) in je pol kasnej pripomnila, da je z glavico navzdol. Men pa nč jasn, ker čutim brce čist spodi. In naj bi ble tist rokice.... Sem rekla, če je tamala invalidna, ker ne čutm višje brc trenutno??? Ko sem jo 3x vprašala, če res ni (heheh), me je na UZ dala, in tamala je mela noge čist pr glavi. Akrobatka. Ful je blo hecn vidt. Pol se je pa čist stegnila. Tko da jst od zdej sploh ne vem več, kako je obrnjena, ne kje ma kej, ker imajo zdele ful placa in mogve kaj počnejo tm. Pol sem ginekologinji rekla, kaj pa materični vrat (nikol mi ga niso zmerl), mi je še to zmerla, pa povedala, da sem zaprta. Super je res, sploh če jo spomnš na kej, bo vse naredila. sej se sama ne more na vse spomnt. Glede hrane: jst sem mela na začetku 62kg (al pa 64), zdej 76. Visoka sem 174cm. Jem normalno, po mal, večkrat na dan. Po moje sem šla ful gor na začetku, ker sem nehala kadit. Trebuh se meri od sramne kosti do vrha maternice. Cifra mora bit enaka številu tednov nosečnosti. Men je dons zmerla 25cm, in sem 25 tednov noseča. Drgač sem si pa sama zmerla 99cm obsega, kljub +12 (14?)kg. Morfologijo sem mela pri svoji gin. 3 tedne nazaj, prejšn teden pa še pri Pušenjaku. Zvedla nisem nč več kot pri svoji, razen SPOLA. Je 100% [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]. Lepo se je razkrečla, da je direkt češplco nastavla... hehe. Naredil mi je še 2 filmčka 3D po pol minute, tko da posebi na 3D ne grem. Voziček: to tazadnjo soboto sem v BC kupila Cam Cortina Evolution 3X. Ima vse v kompletu: košara, šport. del, lupinica, vse ma še svojo strehco, pa za nogice zavit ima šport. del, zraven je še torba, pa pregrinjalo za dež. Bilo je 700e, sam je bla akcija, za vsakih 50evrov, so ti dal 10evrov bonov, tko da sem nazaj dobila 140evrov. Se mi zdi, da se je ful splačal it, čeprav je bla kar gužva. Tko da je bil cel komplet 560 evrov. Za seznam: Naslednji pregled: 22.4., Kg +12 (+14?!),[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image]
|
|
|
|