Pupa1005 -> RE: Julijke 2009 (9.3.2009 12:26:52)
|
hej punce.... vikend kt iz ta dobrih sanj, vreme včeri pa naravnost fantastično,...smo šli na Rašico včeraj, kr po tisti poti direkt, ne po cesti, sicer bl počas, ampak sm še zmeri kr u dobri kondiciji....sm kr mal cvikala kk bom gor pršla,...sej velik hodm, pa na telovadbo tud, ampak u hrib je pa le mal drgač,...ampak je šlo in sm vesela.... u petek sva šla z mojim vozičk Mutsy u BC naročit, sm skor diplomirala iz barv, nimajo še vzorčkov tekstila za novo kolekcijo, pol morš pa mal napamet....no pol sva se le nekak odločila in sva uzela belo košaro, k bo itak sam za čez poletje in jesen, in pa team navy športni del,....pa še en kup enih dodatkov, še shoping basket sva vzela, tk da je prodajalcu prostora na naročilnici zmankal,...moj je komentiru, da bi pa najbrž avto prej kupu kt pa tale voziček.... danes sva pa prek spletne trgovine BC lupinco maxi cosi naročila, k je u dnevni akciji in je samo 86,80 EUR, sicer samo ene barve, take citrus zelene, ampak nama je ful všeč, cena pa sploh,... ne morva se pa odločt, a bi isofix sistem za v avto vzela al ne,....kaj ve pravte? ta isofix je samo za na zadnji sedež, se pravi ko greš sam z dojenčkom nekam, ga morš tko in tko dat na sprednji zic in prpet s pasom,...in se mi zdi, da je vse skupi spet ena tržna poteza, ampak zadeva ni tok pocen, tk da zlo oklevava s tem,...me zanima vaše mnenje o tem , če se katera sploh s tem ukvarja. to je vse kar sva zaenkrat nakupovala za bejbija, zdej pa lepo počas naprej,.... pridne bodte, da bo čimprej spet tako lepo vreme,...dons se je že neki skisal, najbrž zato, ker je naša šefinja sitna k muha dons in dela slabo voljo čist po nepotrebnem,... pa pa
|
|
|
|