Pupa1005 -> RE: Julijke 2009 (5.3.2009 10:24:29)
|
hej punce..... dons sm se pa kumi pretolkla čez včerajšnje dogajanje,...sem šla prej iz službe ker sm mela morfo,....vse super, da lepše ne more bit, meli bomo pa fantka....kk sm si misnla to,....bi bla kr mal šokirana če bi mi rekla da je punčka,....sm se čist že navadla na idejo, da je fantek,...ker občutek sm mela, prov res neverjetno,...moj je bil pa čist u devetih nebesih, ko je zvedu,...je bil prov raznežen včeri pol neki,...kr smešn, ga tazga sploh ne poznam še,... drgač pa kar se kil tiče +3,8 kg, sm zadovolna da ne shajam, k že prej nism bla glih suha in mi je ful fajn, da ne nabiram kil kt po tekočem traku,....mam cilj se ne zredit več kt 10 kg, kar bi blo super, super,.... dala mi je sam pregledat železo, morm dons popoldne poklicat,... urin u redu, tokso sm itak že prebolela, sladkor je pa rekla, da ga bomo preverl tam okol 28. tedna. Nasledni pregled čez 5t, torej 8.4.2009. no k sm pa glih pr pisanju, pa ni gužve u službi, se lohk še na kero drugo debato odzovem,....kar se tiče[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image] mamo kr mal problemov,...mojmu dogaja na fertik, men pa čist nč do tega,....zato ker mam skoz ene procese tam dol, pa glivice, pol pa ful peče, pa mi ni čist nč u užitek vseskupi,....no tud to mi je včer neki eno terapijo dala, ne canesten, ampak neki druzga,...če nau bolš, mi bo naslednič pol bris uzela, da razžistmo, kaj je na stvari,...včasih se pa mal potrudm, pa sej pol mi kr paše, pa k vidm kok je moj pol zadovoln, mi ni nč več žal... kar se tiče vozička, smo že skoz odločeni, da bo mutsy in ga gremo naročit čez vikend,....ne vem kk je sicer kej z novo kolekcijo, tiste barve, ki so sedaj objavljene na njihovi spletni strani se mi zdijo mal okrnjena lanska kolekcija, nobenih živih barv, vse neki črno in sivo, ne vem,...bomo vidl kaj u BC rečejo,...bo pa mutsy 100%... no včer sva z G še eno na temo zgage vrgle,...ni preveč navdušena nad donatom, jst sm pa itak ful drisko dobila po njem, je bolš kaki rupurut, al pa kej podobnega pojest,...dokazano nič ne škoduje bejbiju, ker se ne absorbira v kri in do malega sploh ne pride,....tk da tiste k mate težave brez skrbi posežete po tem,.... zdej pa mislm, da sm se izčrpala, se ne spomnem nič več takega,....madona, ne pišem velikrat, takrat k pa, me pa ni za ustavt,... pridne bodte in uživajte, kljub vremenu,...
|
|
|
|