Ribica 80 -> RE: Julijke 2009 (3.3.2009 12:55:48)
|
Brcike - za vse zaskrbljene...moj je začel brcati v 19. tednu...če dobro pomislim, je mogoče res to bilo že v 17. tednu, ker me je takrat nekaj "šraufalo, špikalo, brbotalo" (ne znam povedati z eno besedo kaj), 1-2x na dan. Večina kolegic je začutilo otročke okol 20. tedna...je pa smotano čakat, ker si itak predstavljamo vse najslabše...če vas mogoče res preveč muči ta skrb, prosite ginekologinjo da naj vam magari samo srček posluša. 3 minute dela. V 21. tednu pa brca kot sam hudiček...enkrat na levi, drugič na desni, spodaj, danes prvič brca pod prsmi... Tudi jaz opažam, da bomo dežurali ponoči - jaz verjamem starim vražam (tistim taluštnim in ta simpatičnim, ostalim ne)! Domače meso, salame, koline, divjačina, meso drobnice - jaz ne jem suhih salam,pršuta, tatarca in bakalarja ter domačega špeha. Zakaj - zato, ker mi je dobra prijateljica rekla, da naj se zdržim to dobro leto (+ vse minuse)...druga dobra prijateljica mije rekla, da naj ne bom neumna in naj jem kar mi paše (+ vse pluse). In zdaj ne jem tega, čeprav skoraj bolj "verjamem" tej drugi prijateljici. Naj pa povem, da prej nisem jedla drugega, kot suhe stvari in mi ni nič za "mokre" salame...razen mortadele. In ravno letos, ko imamo polno klet suhih salam...kakšen vonj...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley14.gif[/image] Divjačino in drobnico pa jem, sicer dobro podušeno, ponavadi v vinski omaki...vse je pa domače in vem kako je pripravljeno in kako so bile hranjene...tudi krvavice - saj so kuhane in še debelo uro v pečici...Jaz tudi pravim, da ne bom jedla trgovinskih izdelkov, preveč vsega šita je tam notri! Če naredim zaključek se polovično držim tega, kaj lahko in kaj ne...sicer pa je to moja odločitev in tako sem i zdi najbolje. In deci vinčka za zdravje je obvezno![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image] Jaz tudi obožujem solate z vsem mogočim + bučno olje in velikooo kisa....in komaj čakam regrat!!! S krompirjem in jajčkom...s špehom se mu bom letos odpovedala... Kako pa kaj kajenje in nosečnost? Jaz sem prej kadila, zdaj v nosečnosti ne in se jim komot odpovem...čeprav mi pa tako lepo diši....da bi ga pa prižgala me pa ne mika. Bravo jaz!
|
|
|
|