Letos prvič zame materinski dan (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Letos prvič zame materinski dan (21.3.2005 17:43:12)

Sem malo brskala po koledarju in se ustavila na 25. marcu. Sem si rekla, da moram moji mami kakšno rožico kupit. :rozica:
Potem me je pa spreletelo :ups: Tudi jaz sem sedaj mama in letos imam prvič tudi svoj praznik...materinski dan:ups:
Ga bom verjetno drugače doživljala, kot pretekla leta :)
In tukaj nas je veliko, ki smo prvič mamice :)-
Meni je kar toplo pri srčku 9nebesa

lin -> Letos prvič zame materinski dan (21.3.2005 17:46:00)

Mi mamice katere smo se zbrale za 8.marec(16 nas je blo)smo se že zmenle da ponovimo na materinski dan

dory -> Letos prvič zame materinski dan (21.3.2005 19:00:42)

Joj tud letos jest dojemam materinski dan cisto drugace...en tko zlo poseben dan bo to zame in gotovo ga bova s tamalim na poseben nacin tudi izkoristla :)

Anonimen -> Letos prvič zame materinski dan (21.3.2005 20:25:56)

Tudi zame bo prvič letos..in sploh ne dojemam.

Kupila si bom rožico. Ker sem si jo zaslužila..tak!!!

Lp!:rozica:

Pupica -> Letos prvič zame materinski dan (21.3.2005 20:34:51)

u Kristina sem se zamislila, tudi jaz bom letos prvič doživljala materinski dan čisto drugače:bravo::bravo::bravo::bravo:

Bravo za vse super mamice:bravo::bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica::rozica:

Mana -> Letos prvič zame materinski dan (21.3.2005 20:36:37)

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:Pozdravljena, Kamejka!
Tudi jaz ti pošiljam šopek oziroma kar cel travnik rož, saj si jih zelo zaslužila!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:Za tvojega :angel: Gekko Juniorja pa muco zaspanko, da bi se nalezel malo spanca, da se bo mamica lahko malo spočila.
Pa še nekaj rožic za ostale in lepo praznujte :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Pajaca -> Letos prvič zame materinski dan (21.3.2005 22:07:24)

Jaz sem pa že lani dobila čestitko v porodnišnici... je bilo kar malo smešno.

Stran: [1]