|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj naredite?
20.10.2008 14:23:13   
maya2
Kaj naredite, ko vam začnejo otroci vračat 'nauke'user posted image
Npr. Sem jo zadnjič nekaj priganjala, naj že naredi in mi reče: 'bod no mal potrpežljiva'user posted image (to sem ji jaz rekla ko je sitnarla da hoče met nekaj takooooooooj)
ali pa: 'oči lej kak maš.... dej no mal posprav' (urejamo sobo zanjo in je res neuredno) ,    pa še veliko takih primerov je zadnje čase.......

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj naredite?
20.10.2008 18:41:44   
Pi-kica 1
Še moj primer: Mami, res nisem zadovoljen s tvojim vedenjemuser posted image
Jaz mu pač rečem, da ne dovolim, da se tako z mano pogovarja.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.10.2008 18:49:17   
Anonimen
Meni rece mami, mami, v smislu mami, dej no, kaj si ga usekala user posted image .

Taka smesna navada je to postala, evo mami, zdaj sem te pa nasala. V bistvu zelo lahkotno sprejemljivo z obeh strani. Ce bo slo tako naprej, takoj podpisem.

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2008 21:22:17   
Naja30
Otroci so naše ogledalo. In jaz bi bila (in upam, da bom) ponosna, če bi mi mala kaj takega rekla. Ker to pomeni, da se uči od mene - dobrih stvari. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2008 22:00:09   
RoZala
Jaz pa za copate otrokom težim že skoraj od rojstva. Mulo pri dveh letih je seveda prava mala spužvica. Enkrat pa sem bila bosa (kar je res res redko) in se butnem s stopalom ob omarico in rečem "au". Mali pa me resno pogleda in reče: "mami, copate!"
Seveda sem se še cel dan režala.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.10.2008 22:06:31   
frutka_
Moj mali full osorno reče "kako si nestrpna". user posted image  Kaj naredim...težim dokler tega ne stori. user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.10.2008 7:12:32   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Otroci so naše ogledalo. In jaz bi bila (in upam, da bom) ponosna, če bi mi mala kaj takega rekla. Ker to pomeni, da se uči od mene - dobrih stvari. user posted image

Ja saj je polna naukov user posted image , zato sem pa začela razmišljati, če ji ne težim preveč, ampak kako naj jo pa naučim pospravljat za sabo, pozdravljat, se lepo vestiuser posted image
Pa saj če mene takole 'uči' še sprejmem, ful mi je pa zoprno, ker ona potem vsem okoli pamet soli, kolegom, otrokom (morš pazit, če ne boš padel)user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.10.2008 8:35:27   
Leela
user posted image  kaj češ pametna punca.

meni je to smešno.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.10.2008 10:01:40   
Naja30
maya2, ne vem v čem je problem? Kakor si napisala, je tvoja mala lepo vzgojena in če poleg tebe še druge opominja, je to lepo. Nihče se ne bo jezil, če ga bo opomnila, naj bo previden. Ko reče tebi, se ji pa zahvali, da saj res, še dobro da te je spomnila. Mislim, da ji bo to ful pomenilo.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.10.2008 10:35:13   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: maya2

IZVIRNO SPOROČILO: Naja30

Ja saj je polna naukov user posted image , zato sem pa začela razmišljati, če ji ne težim preveč, ampak kako naj jo pa naučim pospravljat za sabo, pozdravljat, se lepo vestiuser posted image
Pa saj če mene takole 'uči' še sprejmem, ful mi je pa zoprno, ker ona potem vsem okoli pamet soli, kolegom, otrokom (morš pazit, če ne boš padel)user posted image

Otork se največ nauči z zgledom. Tko da pri nas bolj malo solimo pamet.

Je pa tako, kot ti je Naja napisala: otroci so naše ogledalo in če je tebi zoprno, ko vidiš, kako deklica drugim soli pamet, potem lahko veš kako je šele njej, ko ji jo ti.

Se pa spomnim pogovora, čist tako mimgrede, z pediatrinjo, da se po otrocih pozna, kakšne razmere imajo doma in res, še kako drži.

Najdi lepši in predvsem sprejemljivejši način vzgajanja, tako da bosta obe zadovoljni. Priporočam tudi knjigo Jasperja Juula: Kompetenten otrok - razblini marsikatero dilemo.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 21.10.2008 10:36:45 >

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.10.2008 14:02:02   
tojeto1
Jaz bi bila vesela, če bi tako rekla, še posebej, če ima prav. Torej, pohvali jo. Res je, prav imaš, res imamo razmetano, bomo pospravili. Hvala ker si nam povedala..

Moj tamali je zadnjič reku očiju, ko je zapeljal čez rdečo luč: ''Ati, zakaj si peljal čez rdečo, to se ne sme!'' In jaz sem rekla: Ati, to se ne sme. Kaj če bi se zgodila nesreča. Zvečer se bomo pogovorili! Ker tako reagiramo, kadar tamali kj naredi narobe. In smo se pogovorili: Sva oba z malim atiju rekla, da je naredil narobe in on se je nama opravičil in obljubil, da ne bo več peljal čez rdečo. Pa še kazen je dobil - ati zvečer ni smel gledati televizijo. Pa je bil mali tako vesel in ponosen! Bilo pa nama je vse skupaj tako smešno - sam pred njem sva bila oba resna! Ja, tko je pri nas!

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.10.2008 14:03:38   
blaža
Je pa tako, kot ti je Naja napisala: otroci so naše ogledalo in če je tebi zoprno, ko vidiš, kako deklica drugim soli pamet, potem lahko veš kako je šele njej, ko ji jo ti.

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.10.2008 15:00:19   
maya2
Hvala za vse 'namige'. Vem da si pač vse zapomni, vesela sem, da ne govorim tja v en danuser posted image    ..... Vem veliko o zgledih, zato tudi vedno pozdravi in se zahvali, pa ji nisem nikoli posebej razlagala.....
Kar se tiče pa reka kakršni starši, takšni otroci, pa se žal ne morem strinjati.... delam z otroci, sem v povezavi s starši in včasih sem šokirana..... v obe smeriuser posted image Mene bolj preseneča, da starši, kljub temu, da vidijo da njihov otrok dela nekaj narobe, ne ukrepajo..... Pa če to pomeni da ji pamet solim ok, ji pač bom.....
Bom pa upoštevala to, da če ima prav, ji bom pritrdila (če bom bosa se bom obula user posted image )

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?