krvavitev (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

Anonimen -> krvavitev (20.10.2008 11:16:43)

Živjo vsem!

Imam en problem.Pred kratkim sem izgubila nedolžnost in sem po 1.spolnem odnosu krvavela še 4 dni. Ko sva imela drugi spolni odnos sem spet krvavela vsaj 4 dni.ne verjamem da je to menstruacija,ker je bilo razlike 2 tedna.
zakaj se mi to dogaja?
lp

susica -> RE: krvavitev (20.10.2008 11:54:18)

to pomoje definitivno ni menstruacija! lahko gre z to da je fant pregrob in preveč suva, ti pa premalo vlažna in tako ti "poškoduje" nožnico, zato potem krvaviš!sicer pa ti bojo ostale punce tudi teško odgovorile ker misi povedala ali je to močan izcedel ali komaj opazen, če je komaj poazen potem pmoje je to to kar sem ti povedale!
sicer pa počakaj na mnenja ostalih punc!

Anonimen -> RE: krvavitev (20.10.2008 12:11:22)

ja je nekje srednje močan izcedek

Anonimen -> RE: krvavitev (20.10.2008 12:23:43)

ner to ni M.Zo je čisto normalen pojav.
Saj četudi si ob 1 spolnem odnosu krvavela,himen ni bil raztrgan do konca.Mogoče je tudi lahko še ob kakšnem spolnem odnosu izcedek

Anonimen -> RE: krvavitev (20.10.2008 20:10:57)

Jst sem tud precej krvavela ob prvem spolnem odnosu, tud nekako 4 dni in na zacetku kar mocno (tko kot menstruacija). Ob drugem poskusu je blo pa cist ok, mal sledi ampak skoraj zanemarljivo. Predvsem se skusaj sprostit in naj pocaka, da si res dost vlazna. Jst sem mu to potem na en lep in racionalen nacin obrazlozila in naslednjic je z oralnim seksom poskrbel da sem bla cist sproscena in navdusena.

Anonimen -> RE: krvavitev (21.10.2008 17:46:42)

Pri meni je bilo zanimivo, da sem krvavela pol leta po že rednih spolnih odnosih. Mi ni bili nič jasno amapk je kri kar dosti tekla. No samo takrat in nikoli več.

Stran: [1]