|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: VELENČANKE 2009
25.11.2008 20:15:24   
lunica12
tolko da je neki....in kaj kej pocnete punce?
Acitak tile prteki pa ne pridejo slabo....tk da sem zadovolna.

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 426
25.11.2008 20:19:24   
lunica12
J spa pijem sojino mleko glih z okusom vanilija...je ze probala katera?meni je zelo dobro.Zadnic sem pa mela okus cokolada pa je isto zelo dober.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 427
25.11.2008 20:31:24   
acitak
itak da pridejo lepo...js sem ti rekla...
pila sem samo sojino mleko brez okusa...ja ti kr pij te zadeve, sj ves da se moremo ''kao''zdravo prehranjevat...
gledas kmetijo?

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 428
25.11.2008 20:35:22   
kalanteja
uh, moje počutje, ma sem v 12 tednu, slabosti so nekak minile, sam kaj kislega ne morem jest, pa sir mi full smrdi
zredila se nisem kaj, je pa res, da nekak imam rada sladkarij, raje jem sadje, verjetn me to rešuje

sem pa včasih v dilemi kako bo ko bom rodila, se bojim, da ničesar ne bom znala

sreča, da imam sestro dvojčico (pa dvojčice sma po horoskopu, pa pikica bo tud očitno dvojčica), sicer nima otrok, ampak mi je v veliko pomoč, me bodri in pomaga, če sem slabe volje, res je fajn imeti sestro dvojčico

glede imen sem seveda že tudi razmišljala men sta najbolj všeč živa in lovro, fant pa se ne strinja, nikakor in želi imeti donno in pa benjamina, ma bova že našla kompromis

ma nekak danes ne bom spala, ker šele jutr na nuhalni zvem ali bom dejansko imela dvojčke, ker se pri prvem pregledu ni videlo vredu (6 teden), me malo skrbi, ker imava z fantom v rodu dvojčke, jaz imam sestro dvojčico in pa njegova mama ima sestro dvojčico (on ima dva brata od katerih nima nobeden dvojčkov pa imata oba po 2 otroka)

trebušček se seveda že vidi, moja mama že ve in je full vesela (mam samo mamo), njegovi starši so pač mnenja, da je otrok nezažejen, ker so pač taki, da so brez čustev in jih najraje sploh neb omenjala- hvalabogu, da jih ne rabim, naj omenim še, da so zvedeli, da sem noseča v 6 tednu, pa me sedaj še nobeden ni vprašal kako sem in kako se počutim, sramota ( fant jima je pa s takim veseljem povedal), zakaj sklepajo, da je otrok nazaželjen pa res ne vem, saj sva načrtovala in pa skupaj sva že 5 let, tudi živiva skupaj, on je star 32, js 25

sedaj sem se malo izpovedla, mi je tako bolje, amapk se vseeno veselim pikice in poskušam negativne ljudi spravit iz misli

lep večeruser posted image

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 429
25.11.2008 20:36:55   
lunica12
Ne ko sem na netu.Ko mama tk nareto da sta monitor in tv v enem tako da ne morem obojnega delatuser posted image Mal berem tam kaj vse potrebujem za dojencka,ce pise kaj za kaksne kremice pa to.Bom potem sla na net pa si pogledala kmetijo,al pa jutri.
Si ze izpovnala pole?

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 430
25.11.2008 20:45:18   
lunica12
Kalanteja verjami da mam js tud polno dvomov kako bom potem vse skupaj spelala,ce bo slo...No potem nam pa mores jutri kr javit ko prides od pregleda kaj ti je kej povedala na pregledu.Ti pa morem povedat da se na nuhalni tk lepo dojencek vidiuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image za tvojo mamico in zate,ko si tako mocna da si se znala soocit z vsem tem.Me veseli da si se nam malo izpovedala,verjamem da ti je tako lazje.Zato smo pa tudi me tukaj da se bodrimo.Vazno da je tvoj fant vesel tega,kar je res lep trenutek ko se ti zgodi v zivljenju tak da vidva kar tako naprej z dvignjeno glavo pa nic se ozirat na druge.Enkrat bojo ze obzalovali svoje obnasanje ce ne prej pa ko se bo bebika rodila.A ne?
Pa lepo od tvoje sestre da ti tako stoji ob strani.

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 431
25.11.2008 20:55:51   
acitak
lunica...sem izpolnala pole ja, ampak sam ono za paket lahko oddama, za materinski dodatek pa mislim da ne ker morema otrokovo ime in priimek pa emso napisat...sj boma jutr vprasale

kalanteja...glede njegovih starsev...js sem tud mislila na zactku da jim je tak vseen...no niso nekega veselja kazali, nasproti tebi k so ocitno proti, ampak so se omehcali, mislim pac zdj se veselijo user posted image , njegov oce ze posteljico pa ostale stvari sestavlaj za user posted image , mama njegova mi kr kupuje neke stvari za user posted image ...verjetno zato ker majo od prej 2 vnuka...moji in sestrapa cist nori ker bo prvi vnuk in se z mano veselijo od samega zacetka...k tvoja mama pa sestra

sj bo boljs...tk k lunica pravi, zato smo tuki punce da ti stojimo ob strani

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 432
25.11.2008 20:58:16   
acitak
kalanteja...imena imas pa lepa izbrana iz tvoje strani...men je lovro tud vsec...
glede njegovih mi je pa samo ime za fantka vsec za puncko pa ne...
bosta ze nasla skupno ime k bo obema odgovarjalo

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 433
25.11.2008 21:08:19   
lunica12
Aha no potem pa vredu.Js pa razmislam kaj bi si za jest naredila.user posted image Mi je malo zal da nisem danes ze kr kupla tam v mullerju on termometer pa modrc pa to....mah sej se mam cas drugace.Drugace pa vsak dan gledam seznam kaj se potrebujemuser posted image sem cisto noter padla.

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 434
25.11.2008 21:11:26   
acitak
sj mores noter past...pocas bos mogla vse nabavit...ce te user posted image  preseneti...js se par stvari pa bom vse mela...pa sj bos nabavla v mullerju, ko bos sla v nabavo vse nabavi pa bo...
js bom snite pekla, mojmu se jih lusta, danes pride pravcas domov je reku...

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 435
25.11.2008 21:23:23   
lunica12
A verjames da sem jih js vceri hotla pri mojih doma delat pa potem ne vem zakaj jih nisem....Joj kak si mi pa zdj luste nardila..........se meni jih nekaj prinesiuser posted image

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 436
25.11.2008 21:31:56   
acitak
zdj pa ne grem od doma pa ce je nevem kaj...a ves kk je mrzlo zunaj...js pa tk fajn na toplem doma...pridi ti, pa mal zmrzuj...sj ne...hec hec...

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 437
25.11.2008 21:35:54   
lunica12
Sej js se tudi samo hecamuser posted image Drugace si mi pa res luste nardila.Js pa glih oblacila obesam.Zadnji cas.Ja vzuni je pa ful mrzlo,katastrofa.Acitak a tebe boli kaj glava tk zadne case.Mene boli,no tk vsake tok casa me mal zacne.

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 438
25.11.2008 21:41:45   
acitak
ej glava me je do zdj v user posted image  bolela mislim da 3x, pa se ot ne tk k pred user posted image  ko sem mogla mal odspat al pa ce to ni pomagalo pa sem mogla tableto vzet...nimam tezav s tem...hvala bogu...a te fulll boli?

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 439
25.11.2008 21:48:12   
lunica12
Ne fejst me ne boli.Sam tk rahle bolecine imam tu pa tam.Tk da ne vem kaj bi lahko to bilo.Ni prijetno.Me kr enmal jezi.Sam to me samo tako na dolocene trenutke ni tk da bi me skos bolelo.

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 440
25.11.2008 22:11:51   
acitak
ej nevem ka bi blo to...vprasi ktero tu na forumu...

evo js izpod tusa...a je pasalo, zdj pa vecerjo za mojga nardit, pol pa pocas spat...

nočko pa se jutr tipkamo

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 441
25.11.2008 22:14:53   
lunica12
nočko...

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 442
26.11.2008 8:59:55   
acitak
jutro punce...
user posted image  za vas...

ste se naspale...pri meni tak k vsako noc, mal na wc, mal se premetavam, ampak dokaj dobro naspana...

lepo jutro je, soncek je, ampak mrzlo

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 443
26.11.2008 10:54:38   
lunica12
evo jutrp se iz moje strani....Sem glih domov prisla pa ze za netu cepimuser posted image Vzunaj je pa res mrzlo...In kako ste drugace?Js sem se kr vredu spala,ceprav bom mogla zacet hodit prej spat.

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 444
26.11.2008 18:13:52   
acitak
js tud odmov glih prisla...cel dan sem lutala okol...
zdj sem se pizze napapala...se mi je ze neki dni lustala, pa nisem zrtve nasla da jo poje z mano pol, ker cele pa ne morem...

zuni pa mrzlo fulll...joj ta zima user posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 445
26.11.2008 19:39:05   
kalanteja
jst sem pa danes bila na nuhalni in je vse OK user posted image

pikica se fajn razvija in raste, ni kakšnih posebnosti

mi nje pa rekla, da nosim zadaj v križu in bolj spodaj, malo mi je namignila, da je mogoče fantek, ampak ni bila 100%, je spal in sem mogla kašlat, da sem ga zbudila, da se je svetlina vredu videla

dobila sem kar nekaj slikic za album

lep večer, ma sem dobre volje

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 446
26.11.2008 19:44:08   
acitak
ja user posted image  da je vse ok...sma se tak naprej pa bo vse ok...sem vesela zate...joj moj tamali je skos aktiven, ze ko sem mela NH pa do prih brc kosem jih cutla, vse do danes...pravi sportnik bo...
ja bomo pa meli se enega fantka...bo moj mel druzbo...pa od nasih user posted image  k majo puncke boj lahko zbirale...

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 447
26.11.2008 23:34:28   
lunica12
No vas se js pozdravim ceprav vidim da ni nobene vec gor....Js sem pa potem okol treh sla do mojih in sem se sele prej okol desetih vrnala domov,pa sele zdaj za net prisla...

Kalanteja sem ful vesela da je vse vredu in pravuser posted image user posted image user posted image Madona vse bote mele fantkeuser posted image

No acitak pa si le prisla do svoje piceuser posted image Js sem pa danes ko sm bla pri mojih nasrala mamo da je nardila snite k si mi vceri take luste naredila z njimi.No evo pa jih se zdaj jemuser posted image

No punce lepo ajite pa se tipkamo kaj juter....Men bo tako dolgcas seli dan ko bom sama....kaj cesuser posted image

Nocko

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 448
27.11.2008 8:27:14   
acitak
jutro...  user posted image  za vas...

danes sem zgodna...sem bla ze v labaratoriju...pikico sem dala...toxo mi se zadnjic pregledujejo, ker je pred tem nisem prebolela...upam da bo vse ok, sj se pazim...

spala sem bolj mal...fulll sem sanjala ponoci, mislim da jih je blo vec k 5, sj se vec niti ne spomnem, pa kr neki so ble te sanje, in pol sem se skos zbujala...uf

kk ste vi spanckale?

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 449
27.11.2008 9:44:08   
lunica12
No jutro se iz moje strani.Hvala za kavico.Js sem se pa glih zbudila,spala sem pa kr vredu.Ce sem pa kej sanjala pa ne verjamem,no vsaj spomnem se neuser posted image Js pa glih jem cokolesnik.

Joj kok je lepo vreme vzuni...sam ko je ziher ful mrzlo....Vceri sem nasla ko sem bla pri starsih en plascek ko sem ga vcasih nosla in sem bla tok vesela ko sem ga dala gor5 in mi ga je uspelo zapret user posted image Sej ni ne vem kaj ,ampak tako za mrzle dni ko prihajajo pa prav fajn,me ne bo zeblo.Pa se fajn rit mi pokrije ko je do kolen.

Acitak a ti pa bla v laboratoriju....Js grem pa po naslednem pregledu.Mi je rekla dqa naslednic mi bo pa se dala za laboratorij da vidimo da je res vse ok...Mah pa itak da bo vse vredu,sej se cuvas...In kaj boste pocele kej danes?

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ime
metuljčica12

Ime

Nick (21%)

Aleks (17%)

Matej (17%)

Jan (38%)

Damjan (7%)

Število vseh glasov: 29

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!