kalanteja
|
uh, moje počutje, ma sem v 12 tednu, slabosti so nekak minile, sam kaj kislega ne morem jest, pa sir mi full smrdi zredila se nisem kaj, je pa res, da nekak imam rada sladkarij, raje jem sadje, verjetn me to rešuje sem pa včasih v dilemi kako bo ko bom rodila, se bojim, da ničesar ne bom znala sreča, da imam sestro dvojčico (pa dvojčice sma po horoskopu, pa pikica bo tud očitno dvojčica), sicer nima otrok, ampak mi je v veliko pomoč, me bodri in pomaga, če sem slabe volje, res je fajn imeti sestro dvojčico glede imen sem seveda že tudi razmišljala men sta najbolj všeč živa in lovro, fant pa se ne strinja, nikakor in želi imeti donno in pa benjamina, ma bova že našla kompromis ma nekak danes ne bom spala, ker šele jutr na nuhalni zvem ali bom dejansko imela dvojčke, ker se pri prvem pregledu ni videlo vredu (6 teden), me malo skrbi, ker imava z fantom v rodu dvojčke, jaz imam sestro dvojčico in pa njegova mama ima sestro dvojčico (on ima dva brata od katerih nima nobeden dvojčkov pa imata oba po 2 otroka) trebušček se seveda že vidi, moja mama že ve in je full vesela (mam samo mamo), njegovi starši so pač mnenja, da je otrok nezažejen, ker so pač taki, da so brez čustev in jih najraje sploh neb omenjala- hvalabogu, da jih ne rabim, naj omenim še, da so zvedeli, da sem noseča v 6 tednu, pa me sedaj še nobeden ni vprašal kako sem in kako se počutim, sramota ( fant jima je pa s takim veseljem povedal), zakaj sklepajo, da je otrok nazaželjen pa res ne vem, saj sva načrtovala in pa skupaj sva že 5 let, tudi živiva skupaj, on je star 32, js 25 sedaj sem se malo izpovedla, mi je tako bolje, amapk se vseeno veselim pikice in poskušam negativne ljudi spravit iz misli lep večer