Digitalni termometer (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Sandra* -> Digitalni termometer (21.3.2005 15:29:16)

Kakšne imate izkušnje, oz kolk se vam zdijo točni?

Jst sm bla cev vikend čist fertik pa mi je kazal 36.2 pol sm si pa kr z navadnim zmerla pa 38.5? A mam mogoče pokvarjenaga digitalnega?

ČP

Sandra* -> Digitalni termometer (21.3.2005 15:29:47)

ne ČP ampak Lp

JASNA D -> Digitalni termometer (21.3.2005 15:34:46)

Naši digitalci vsi po vrsti lažejo! Zanesem se samo na živosrebrnega. Tudi v lekarni so mi potrdili mojo ugotovitev.:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Zadjič pri pediatru, pa sta digitalni in živosrebrni pokazala enako. Tako, da je verjetno odvisno od termometra do termometra.

Jasna

.ču -> Digitalni termometer (21.3.2005 15:35:34)

Jes se na tele digitalne termometre čist nč ne zanesem:zmeden2:sm prov jezna včasih.
V soboto tud ta veliki merim vročino,kaže 36.4 ona pa čist vroča v glavo:zmeden2:ji dam Calpol in je šla spat.V desetih minutah je bla čist premočena-torej je vročina bla:zmeden2:

CUKRČEK -> Digitalni termometer (21.3.2005 15:39:03)

Ja sigurno je tako kot pri vsaki stvari. En digitalec za jurja zagotovo ni hude kvalitete in točnosti.

Jaz sem zanj dala 13 000 in je točen

.ču -> Digitalni termometer (21.3.2005 15:48:56)

Ja,sej sm tud jes dala tolk kot ti cukerček od Brauna:zmeden2:,ker je od Iskre crknu(bil je pa ravn tko 13 jurjev),poj je bla pa zraven v navodilih še lestvica,kolk kera temperaura pomeni za kakšno starost:zmeden::zmeden:

Mislm,lepo prosm:(če rabim zmert vročino želim takoj vedet kolk je,ne pa da poj še v ene papirje buljim in iščem kolk ma otrok vročine:zmeden2:halooooooo

Me pa zanima,če kera ve al se mogoče še dobijo tisti trakovi s katerimi se meri temperatura na čelu in se nekako obarvajo?
In če se dobijo,kje točno?

Hvala:)

Nogavička -> Digitalni termometer (21.3.2005 15:55:03)

Naš je ok..

:rozica:

JASNA D -> Digitalni termometer (21.3.2005 16:07:44)

Za trakove je menda ena enkrat napisala, da jih imajo v Mothercare-u v Emporiumu.

Kar pa se tiče digitalcev za 13 jurjev - tudi tisti NEKATERI lažejo. Sploh ušesni.....

LP, Jasna

tinica -> Digitalni termometer (21.3.2005 16:16:35)

Jaz sem parkrat naredila test tako, da sem mu najprej izmerila temperaturo v ritki s tem navadnim termometrom, ki ima živosrebro nato pa še z digitalnim in je vedno pokazal enako temperaturo morda je za 0.1°c bilo razlike. Kar pa se cene tiče pa ni vedno tako kar je najdražje, da je najboljše jaz za tega nisem dala veliko pa je točen.

Lp

babylove -> Digitalni termometer (21.3.2005 18:31:34)

Meni vsi 3 kažejo enako, zato sklepam, da so točni. Za nobenega nisem dala premoženja:
- navadni digitalni 1500 sit
- digitalni z gibljivo konico 3€
- digitalni na dudi 14€

Anonimen -> Digitalni termometer (22.3.2005 9:09:59)

Včasih pri navdnih digitalnih ni bilo problema, so bili v redu. Zdaj so pa res tudi ti zanič ratali. Jaz imam enega (novega), ki skozi kaže 34 stopinj.

Stran: [1]