|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krema za roke
19.10.2008 22:59:51   
barika
Punce, katero kremo za roke uporabljate, da je res super (za suho in razpokano kožo)?
Jaz imam trenutno Nivea SOS (še od laniuser posted image user posted image ), pa ker se začenja sezona razpokanih rok, me zanimajo vaše izkušnje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krema za roke
19.10.2008 23:03:07   
bodoča
navadni vazelin

mojeustvarjanje

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2008 23:07:32   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: bodoča

navadni vazelin

a to kar labello, al kaj lekarniškega?

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2008 23:22:11   
Tende
Neutrogena

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2008 6:18:49   
lelaval
A imaš le pozimi razpokane roke? Potem obvezno nosi rokavice že ob manjšem mrazu, pa le s čisto suhimi rokami ven.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.10.2008 7:26:16   
barika
Lelaval, moje roke so grozne za zjokat ob vsakem vremenuuser posted image user posted image . Okoli nohtov se mi koža lušči, poka, nohte imam čisto tanke, dolgih sploh ne morem imeti, ker mi takoj počijo on strani (isto ima mami). Poskusila sem že z vitamini, pa ni bilo boljše, s kremo si pa tud ne morem kr naprej mazat, ker kar naprej nekaj po vodi prčkam. Rokavice za  pranje posode odpadejo, ker so mi user posted image .

Pozimi pa tud ne morem skoz rokavic nosit, ker mi je kr naprej vročeuser posted image  (pa še nisem v meniuser posted image )
Mah, ja , na "čudno" sem naštimanauser posted image .

Razmišljam o eni ful mastni kremi, pa rokavice gor (ampak to pride v poštev samo pred spanjem).

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.10.2008 8:02:24   
zvesta
Definitivno Neutrogena!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.10.2008 8:14:15   
Janya
Krema Olivia dela čudeže. Hči je mela tudi celo zimo do krvi razpokano kožo na rikah in jih je pozdravla z to kremo. Jo majo pri naj. sosedu

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.10.2008 9:03:29   
lelaval
Barika, jaz imam probleme z rokami skozi vse leto, ne samo pozimi, pa sem že tudi čisto obupala, ker imam tako suho kožo - pa ne samo po rokah - po celem telesu. Ampak po telesu ni problem - se obvezno namažem po tuširanju z mlekom za telo za suho kožo, pa ni težav, poleti pa, ko sem na soncu obvezno olje, pa je kožica vredu user posted image . Ampak problem pa so roke, ker imam tako suhe, kot šmirgl papir user posted image . Mi je prav nerodnu ponudit roko user posted image Pa vse ćistim z rokavicami (ne more bit problem v tem, da koža ne prenaša rokavic, ker kupujem različne), je pa res, da čisto vedno se ne morem izognit temu, da bi kaj počela brez rokavic.
Če uporabim preveč mastno kremo za roke, pa mi gre vse v razpoke in potem zgleda, kot, da imam tako umazane roke user posted image . Sem že sprobala ohaha krem, pa še nisem našla nobene, ki bi mi pomagala - najboljša je še ognjičeva, pa kljub temu ne naredi čudeža user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.10.2008 9:32:15   
s.
Najboljša krema za roke je swiformova, ki jo še bolje prenašajo kot neutrogeno. Odlična je.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.10.2008 9:44:47   
Anonimen
Jaz pa uporabljam od Afrodite Aroma anti-age kremo za roke in nohte, ki je super pa še fuuuul lepo diši.

< Sporočilo je popravil Otika -- 20.10.2008 9:46:25 >

(odgovor članu s.)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
20.10.2008 11:27:10   
zmajči25
Imam podoben problem z rokami kot ti, obenem pa zelo občutljivo kožo in me skoraj vsaka krema fejst peče. Čez dan si jih mažem z otroško kremo od Alverde DM (je take rumene barve pa ena vila je narisana gor), ker ta krema ni tako mastna in "pocasta" in me roke ne pečejo, za ponoči pa navadno Niveo v modri embalaži pa fejst na debelo namažem in včasih dam čez rokavičke, ker je res precej mastna. Ko pa me matrajo še alergije (spomladi, jeseni) pa imam eno kremo na osnovi antihistaminika Locoidon, ki mi jo je dala zdravnica na recept. Da bi pa imela lepo gladko kožo na rokah...to pa skoraj nikoli (razen poleti, ko je vročina), pri meni je že dosežek, če mi ne pokajo do krvi in me ne pečejo.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.10.2008 11:35:41   
katra55
Jaz uporabljam kremo za roke od L'occitan s karitejevim maslom.

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.10.2008 11:41:39   
zmajči25
Evo, sem se tudi jaz spomnila na kremo od L`occitana s karitejevim maslom. Jo uporabljam poleti in zgodaj jeseni, ko še nimam take katastrofe od rok.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.10.2008 14:29:32   
Eca
Jaz tudi uporabljam kremo, ki sta jo imenovali moji dve predhodnici. Jaz imam še ta problem, da veliko pišem s kredo, ki mi totalno izsuši roke in potem še je treba roke umiti....ampak, od kar uporabljam kremo s karitejevim maslom je super. Krema ni preveč mastna in se takoj vpije in ne pušča sledov.

Glede uporabe rokavic pri delu z vodo.... jaz jih uporabljam že par let, je pa to stvar navade....ko se navadiš, ni to več user posted image . Zdaj si ne znam predstavljat, koliko kemije, ki jo uporabim za čiščenje kopalnice in ostalih stvari....do pranja posode (večino opravi pomivalec)  je prihranjeno mojim rokam. Aja, pa še vrt....za vse uporabljam rokavice, za različne stvari različen rokaviceuser posted image .

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.10.2008 14:59:16   
Felicita
men pa ravno (latex) rokavice povzročijo še pa še težav... sem v njih cca po 4-5 ur na dan v laboratoriju, ob gorilnikih, in moje roke so obupne ko jih dam dol. da bi jih še doma mela gor? ni šans! potem so tuki še rezkužila za roke, ki jih mormo obvezno uporabljat, pa še mal krede, pa smo tm kjer ni muh. roke mam pr 20ih take kot bi bla stara 50 user posted image
Kakorkoli, sprobala sem že precej od nivee, vichyja, l'occitana... trenutno mi zlo odgovarja kombinacija Dove Regenerating night creme (ironično, za čez dan user posted image ), preden grem pa spat pa Bepanthen. kadar je hudo pa proapin od medexa s propolisom...

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.10.2008 14:45:14   
kokoska007
ravno propolis sem hotela omenit. rokam paše tudi kakšna maska. men je ful dobra l'occitanova z medom, ki je sicer za obraz. ampak ne rokah je še boljša. lahko si tudi samo med namažete.

roke umivajte s trdimi mili, ne tekočimi. imajo tudi tda mila z arganovim oljem (sanolabor).

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.10.2008 14:57:31   
Mišni
En Bodyshop ali kaj je bilo že ful moderno in supertruper lani. No, tisto imam skoraj še celo. Je pa kao reeees kvalitetna krema.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu kokoska007)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.10.2008 15:05:08   
citrončica
Neutrogenauser posted image

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.10.2008 22:00:04   
bodoča
IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: bodoča

navadni vazelin

a to kar labello, al kaj lekarniškega?

lekarniškega

mojeustvarjanje

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 20
21.10.2008 22:25:46   
Srčekgirll
Men je najboljša iz Hoferja ( ne vem kako se že imenuje), vsebuje pa ognjič. Super jeuser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 21
22.10.2008 8:59:46   
barika
Včeraj sem si nabavila kremo od Cera di cupra, ki vsebuje čebelji vosek,,, prvi vtisi so super. Bomo vidli,kako bo ob "hudi zimi".

btw. koliko pa stane Lóccitanova? SLišala sem da jo je notri veliko, in da se jo zelo malo porabi ...

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 22
22.10.2008 9:06:10   
kofetek2010
Elizabeth Arden ~ najboljša ever

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 23
24.10.2008 23:34:29   
wing
Meni je super Loccatainenova s karitejevim maslom.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 24
24.10.2008 23:38:00   
Anonimen
Kar nekaj, raje vprasaj, katere ne user posted image .

DM, Schoeller (al kako se ze napise), Afrodito, eno olivno k ne vem imena, l'Occitanovo, Neutrogeno, Camomillo, ma ni da ni. Povsod imam kaksno.

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?