Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Novala-ceneje v Avstriji 19.10.2008 22:50:24
|
|
|
|
Tanja74
|
Samo za informacijo-tiste, ki uporabljate/dodajate Novalac. Če ste blizu avstrijske meje, se vam absolutno splača po hrano v Avstrijo. V lekarni v Straßu (cca. 5 km od Šentilja), stane 800 g pločevinka-modra, Novalac 1 ali 2, 9.95 Eur (pri nas 400 g 9.01 Eur). Rumene pločevinke, proti kolikam (pri nas AC, v Avstriji BK), 400 g, stane v A 7.30 Eur, pri nas pa skoraj 11 Eur. So ful prijazni, po mailu se da naročit tudi večjo količino hrane, ker so npr. v soboto imeli samo 3 pločevinke na zalogi. Internetna stran: http://www.mariahilf.net/index2.html
|
|
|
|
RE: Novala-ceneje v Avstriji 20.10.2008 7:49:22
|
|
|
|
Šaki
|
Hvala za info!
|
|
|
|
RE: Novala-ceneje v Avstriji 20.10.2008 8:37:34
|
|
|
|
nanka
|
Tudi v Italiji je 800g malo čez 9 eur, pri nas pa 400g 8 eur, govorim za navaden moder Novalac. Kupila sem ga v Gorici, samo ga nimajo v vseh lekarnah, sem ga našla šele v tretji.
|
|
|
|
RE: Novala-ceneje v Avstriji 20.10.2008 9:02:35
|
|
|
|
Maleal
|
Jaz sem hodila skozi gor po Novalac.
|
|
RE: Novala-ceneje v Avstriji 20.10.2008 9:09:21
|
|
|
|
Anonimen
|
To so pa ful velike razlike. Hvala bogu, da imate možnost skočit čez mejo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?