eva1 -> RE: kdaj spet zanositi po carskem rezu? (19.10.2008 22:04:54)
|
Pri prvem otroku sem imela CR zaradi medenične vstave..mali je bil velik, imela sem še probleme s pritiskom in odekanjem(sem bila skoraj mesec v bolnici), potem so mi 2 tedna pred rokom naredili CR! Potem sem 2 zanosila 13 m po CR, nosečnost potekala brez težav, čeprav sem prvega otročka še kr dost prenosila po rokah, pa po stopnicah, pa niti najmanj nisem počivala je vse potekala bp(v prvi nosečnosti pa skoz neki..krvavitve, pa vnetja, visok pritisk)..no uglavnem..pri drugi mi je odtekla voda tudi 2 tedna pred rokom, in ker nisem imela svojih popadkov, so mi našopali umetne in po 10 urah umentih popadkov rodila normanlo...vrjetno bi rodila še prej, ker sem se lepo odpirala pa tudi mala se je lepo spustila v kanal, sam glavco je imela kr veliko (38cm) pa smo se mal bolj namatrali! Sem pa želela v drugo narmalno rodit(čeprav tudi CR ni bil noben bau-bau)..so pa res da so občutki po porodu(naravnem)čist neki drugega kot po CR-veliko lepši in intenzivnejši...vsaj meni! Skoraj enako zgodbo ima moja sestra, samo da ja kasneje zanosila...razliko med tamalima ima 2.5 leta(prvič CR zaradi med. vstave, drugič rodila naravno brez posebnosti)! Aja edino motivacija je pomoje tuki ful pomembna..če se boš nosečnica že takoj odločila za ponovni CR potem res brezveze neki porod frostrirat, ker vprašanje če bo šlo, če ni motivacije taprave! je pa sam porod kjub vsemu 100x lepši kt CR(sami občutki, okrevanje...)
|
|
|
|