tinaaja -> RE: Ali kupiti avtosedež 9-18kg ali 9-36kg (23.10.2008 11:06:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Za moj avto in ker jaz pretezno vozim malo: 9-18. Za mozev avto pa smo vzeli Kiddy comfort pro, ki je 9-38 in je tudi super .. Ful se lepo nastavi velikosti otroka. Je pa po varnosti tudi dobil + na testih. V obeh se mala pocuti kul. Veš kaj me zanima. Kako daješ otroka v Kiddy-ja ker ima spredaj mizico? A jo lahko odpneš ali ga moraš kar tako noter dat? Mi bi tudi tega kupili najprej kot drugi sedež, kasneje pa kot prvega. Je bil pa letos najbolje ocenjen v kategoriji 9-36 kg. mizica se cela odstrani, tko da ko dajes otroka not in ven sta to v bistvu dva locena dela - stol in mizica. kiddy AS so akr specificni proti vsem tem, ki smo jih drugace vajeni - tudi niso fiksirani v avto (zato se jih tudi ful lahko prestavlja med avtomobili). Fiksiras sele s tem, ko pas napeljes cez mizico. No nasa, ki se je fuul nerada vozila okol, se je fuul navadila na mizico in ji je kul. prvic, ko smo jo dali not, pa je zivcnega fasala. Pa se nismo dali. Malo animacije drugic, tretjic in pol je bilo ok.
|
|
|
|