bambi -> Hmmm...celulit !!!! (21.3.2005 15:18:39)
|
Drage punce, celulit je žal velik problem večine žensk, v nosečnosti pa se še bolj pojavi, predvsem zaradi nabiranja vode in maščob, kot rezerva za hranjenje otroka (dojenje), tako nekako sem enkrat prebrala..... Seveda pa ob pravilni prehrani po nosečnosti tudi izgine, oz. se povrne koža v prvotno stanje. Žal so to velikokrat besede, ki se jih vse zavedamo, ampak ko se tako pogledaš v ogledalo, postaneš slabe volje. Jaz sem se pred :nosecka: veliko gibala in imela kar vredu postavo (trebušnjaki, mišice....) no, sedaj ko sem :nosecka: in je moje edino gibanje hoja od kavča do hladilnika in tu in tam kakšen sprehod, če mi ni slabo, se pa je špehec kar hitro začel nabirati, predvsem okoli pasu, pa znaki celulita so tudi že tukaj, pa sem komaj v 9. tednu :zmeden::zmeden::zmeden:...... kako šele bo :ups::ups: JAz vem, da vse te kreme proti celulitu en drek pomagajo, a kupujem jih vseeno in se mažem z njimi. Sem se pa tudi odločila, da po porodu odmaširam k moji fizioterapevtki in kozmetičarki na tiste masaže proti celulitu in v grelne blazine...... Seveda pa to kar nekaj stane, a če se bom potem bolje počutila, bom to tudi naredila..... Sem pa vesela, ker moj dragi možek celulita sploh ne opazi in mi govori, da imam privide..... Punce, v določenih afriških plemenih ženska mora imeti celulit in povešene prsi, to je znak lepote. Zakaj ni tega pri nas????? LP Bambi
|
|
|
|