Kritina (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja

Sporočilo

majate -> Kritina (19.10.2008 19:56:49)

Pozna mogoče kdo tukaj plastično kritino, ki izgleda kot strešnik bramac in se jo privije na konstrukcijo?

ajtim76 -> RE: Kritina (21.10.2008 22:09:53)

Pa maš ideje. Me prav zanima zakaj bi si ti zaželela plastiko.
Moraš vedet, da je to zgornji sloj tvoje hiške in ne seri s kakšno plastiko.
Če ti gre zaradi teže se moraš odločit za pločevino. Maš zazne modele. Plastika pa je le kot valovitka.

Eca -> RE: Kritina (22.10.2008 8:00:09)

Ajtim - mogoče bo z njo pokrila garažo ali naredila nadstrešnico pred vhodom v hišo?
Kaj je tu narobe s plastiko?

Dadi -> RE: Kritina (22.10.2008 17:51:24)

IZVIRNO SPOROČILO: ajtim76

Plastika pa je le kot valovitka.

Nope...ne bo držalo.. Podobni kritini (mimogrede je iz polikarbonata), ki je prozorna se reče Lexan in je za kakšen nadstrešek idealna rešitev, ker svetloba prodira skozi. Je pa Lexan odporen na točo, dovolj vzdržljiv pred sončnimi žarki...Skratka zelo kvalitetna in tudi draga zadeva. Midva jo bova dala na nadstrešek. Ne vem pa če obstaja tudi v obliki strešnikov.

majate -> RE: Kritina (11.11.2008 14:32:11)

Danes sem šele prebrala odgovore. Gre za prekrivaje strehe na hiši- 35 let, salonitke. Je precej položna. Radi bi lahko in trpežno kritino in da izleda kot strešnik. Na neki predstavitvi, sejmu smo zasledili to možnost, nismo sigurni in ne vemo kako se reče. Hvala vsem za odgovore.

Edinka -> RE: Kritina (14.11.2008 8:22:16)

Za plastiko sicer ne vem, kako je z njo. Tudi mi imamo precej položno streho in je zaradi tega veliko vrst kritin odpadlo. Odločili smo se za Trimoform od Trima. Sicer je pločevina, videti pa ni. Če te zanima moje mnenje o kakšnih izvajalcih, piši na ZS, da ne bom tu delala reklame.
Lep dan!

Stran: [1]