|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Facebook
19.10.2008 22:56:42   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija

IZVIRNO SPOROČILO: Lianna

že kar dolgo, še vedno pa nisem ugotovila v čem je point. user posted image  user posted image   Verjetno sem premal gor in ga še nisem raziskala.

Hm...jaz ga imam zato, da sem v stiku s prijatelji iz tujine. Ter da objavljam gor slikce s svojih potovanj in si jih potem prijatelji s katerimi se ne vidimo veliko ogledajo. Meni pride prav, ker sem v tujini in pač zdej nalagam slikce gor in pogledajo malo kaj počnem.

To je res, bomo videli, zdaj imam sestrično in bratranca gor, ki sta obadva v tujini. Sem pa res pomislila, da bi poiskala  sošolce iz Avstrije ... Trenutno mi samo časa primanjkuje za te zadeve. V službi itak ni časa, doma pa tudi samo še prevajam in vmes mal na RR pogledam ... grem delat ... user posted image

Zna se pojavit problem, da ti izgubljeni prijatelji niso na FB.user posted image  Sem se 1x prijavila, uporabljam ga pa ne, ker mi je brez veze. Kolege kontaktiram preko maila ali pa kakšnega foruma.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 26
20.10.2008 0:14:39   
Veverička
Tudi jaz...in posledica tega je, da se bo naslednje leto po (khm)user posted image  letih končno zgodila obletnica valeteuser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 27
20.10.2008 7:41:07   
jer.za.
Tudi jaz sem, in na ta način smo se našli s sošolci iz osnovne šole in imamo naslednji teden srečanjeuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Veverička)
Neposredna povezava do sporočila: 28
20.10.2008 8:50:46   
Freycha
ooo torej nisem edina, ki jo je to vzpodbudilo za srečanje. Mi imamo letos 15. letno obletnico valete in se dobimo v novembru. Če ne bi bilo Facebooka, ne vem, kje bi našla ljudi......user posted image user posted image user posted image

s srednješolci se pa dobimo spomladi enkrat user posted image

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 29
20.10.2008 8:52:54   
Pikapolonica_
IZVIRNO SPOROČILO: Lianna

že kar dolgo, še vedno pa nisem ugotovila v čem je point. user posted image  user posted image   Verjetno sem premal gor in ga še nisem raziskala.

Hm...jaz ga imam zato, da sem v stiku s prijatelji iz tujine. Ter da objavljam gor slikce s svojih potovanj in si jih potem prijatelji s katerimi se ne vidimo veliko ogledajo. Meni pride prav, ker sem v tujini in pač zdej nalagam slikce gor in pogledajo malo kaj počnem.

Nekako tako.

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 30
20.10.2008 9:24:18   
Netopirčy81
Na FB še nisem, ampak se bom vpisala. Mi je kul stvarca user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 31
20.10.2008 9:29:48   
Anonimen
jaz sem tud

(odgovor članu scubadiver)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
20.10.2008 10:04:14   
*maja
Jst tud jst tud gor user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
20.10.2008 10:35:39   
Blink1
Tudi jaz :)

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 34
20.10.2008 11:33:22   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Jst tud jst tud gor user posted image .

kje pa? :)

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 35
20.10.2008 11:38:01   
smrka
To je ziva bedarija in zguba cajta. Facebok je mogoce ze najstnike ne pa za starse, polne obveznosti s sluzbo in vzgojo user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 36
20.10.2008 11:48:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

To je ziva bedarija in zguba cajta. Facebok je mogoce ze najstnike ne pa za starse, polne obveznosti s sluzbo in vzgojo user posted image

Mislm v čem je forauser posted image

Jaz sem gor najdla, oz. so najdli mene....bivše sošolke iz osnovne, iz srednje, iz faksa, kolege iz preteklosti....smo se najdli izmenjali maile, telefonske in smo spet v stiku. Drugač se neb nikol našli.
Pa tud slike je res ful bl simpl gor dat in prjatli pogledajo, kot pa kk drgač to pacat.
Pa nima veze al si starš, najstnik, neki vmes.....gor je celo ena prababicauser posted image

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
20.10.2008 12:39:37   
kaya2007
FB je zakon user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
20.10.2008 13:02:00   
ZvezdicaZaspanka
jaz tudi

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
20.10.2008 13:04:21   
tanikaa

A zabijanje časa na RR pa je ok? Mislim ne vidim razlike. user posted image

Pa nisem na FB.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
20.10.2008 15:12:31   
smrka
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Pa nisem na FB.

Ja to je isto imas prov, sam jest ga zabijem manj kot nekatere, glede na moje stevilo objav in kdaj sem se prjavla.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   [Brisano sporočilo]
20.10.2008 15:38:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
20.10.2008 15:57:08   
Šarki
jest sm po ta novem goruser posted image  glih zarad te teme me je firbec matral kakšno čudo je touser posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 43
20.10.2008 16:39:51   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

jest sm po ta novem goruser posted image  glih zarad te teme me je firbec matral kakšno čudo je touser posted image

jap, lepo te je videt tam :P

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 44
20.10.2008 17:05:13   
Anonimen
sam jest ga zabijem manj kot nekatere,

Absolutno dvigam povprecje user posted image .
Na FB se mi pa ne da bit.

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
20.10.2008 17:39:48   
tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Pa nisem na FB.

Ja to je isto imas prov, sam jest ga zabijem manj kot nekatere, glede na moje stevilo objav in kdaj sem se prjavla.

Glej, koliko so določene osebe na forumu oz. FB ni tvoja stvar, niti moja, niti od kogarkoli drugega. Vsak živi svoje življenje, ureja svoje življenje in razporeja svoj prosti čas. In če se tebi ena stvar zdi brez veze, potem to še ne pomeni, da je dejansko brez veze oz. zguba časa. In dejstvo, da so nekatere veliko na forumih še ne pomeni, da zanemarjajo svoje otroke in družino. Res ne vem, kako si nekateri upate soditi življenje drugih??? Ena ma rada čokolado, jaz je ne maram. In zaradi tega sem zdaj čudna? Ne, samo mogoče pa mam raje pohani sir. Dajte že enkrat mir z vtikavanjem v tuja življenja. Po drugi strani pa ne prenesete, če se kdo vtika v vaše. Niti tvoje, niti moje, niti življenje nobenega zemljana ni idealno. Zato naj vsak posveča svoje misli svojemu življenju in neha obsojat dejanja drugih.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 46
20.10.2008 18:12:32   
Detece
Jaz sem se ravno danes prijavila na FB. Ja zadeva se mi zdi zanimiva. Je pa res, da si takšne stvari zdaj privoščim ko sem v bolniški. Do zdaj nisem imela za to časa, pa z rojstvom user posted image  tud menda nebo šlo skozi. Če pa bo, pa hvala bogu. Upam, da najdem čim več starih prijateljev.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 47
20.10.2008 20:57:02   
smrka
user posted image

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 48
20.10.2008 21:29:57   
3T
Naj prosim ena kaj več pove o FB, na kakšen način sploh najdeš "poznane"?

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 49
21.10.2008 13:42:56   
Anonimen
jaz sem pa na netlogu, podobna zadeva ampak sem čisto živčna ker bi kao vsi hoteli biti moji prijatelji, potem imam kako slikco gor in vsi pišejo oo kako je čudovita, čista desetka, sama hvala jih je, to mi je čisto memuser posted image

pa nonstop ena povabila enih tipov ki jih prvič vidim na slikah dobivam, če sem za sprehod v dvoje po mesečini in take traparije, me tole kar malo živčno dela in se bom najbrž izpisala, mogoče je facebook kaj boljši samo se mi zdi da je podobna zadeva

(odgovor članu 3T)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?