Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sovražim mastne lase 5.11.2008 12:55:44
|
|
|
|
jagoda24
|
Meni tudi Head&Shoulders ne odgovarja...je preveč agresiven zame. Zdaj mam od Alverde Birke&Salbei al neki tazga, pa ga moram tudi zamenjat, ker mam po 2 dneh mastne lase.
|
|
|
|
RE: Sovražim mastne lase 5.11.2008 21:29:18
|
|
|
|
Barbara_L
|
Jaz sem se preprosto sprijaznila, da si moje kratke lase umivam in likam vsak drugi dan. Šampon imam od paul mitchell, pa ni neke hude razlike, ampak prvi dan so pa res lepi. No, ja...mogoče bom poskuila tole foro z milom. Vichy pa meni ni naredil nič dobrega na laseh.
|
|
|
|
RE: Sovražim mastne lase 6.11.2008 19:15:19
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval Prej si imela daljše lase, pa se je ta maščoba porazdelila po daljši dolžini las, zdaj, ko so pa krajši, pa so zato prej mastni. Hi, hi, tale je pa hecna. Če bi bilo res, bi imela jaz ves čas daljše lase. Tako pa si moram prati na 2-3 dni, če imam daljše pa sigurno vsak drugi dan, ker so še bolj mastni kot sicer, s tem, da si moram potem celo gmoto las sušiti in urejati, namesto nečesa kratkega...
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.