TREBUŠČEK IN SPOL (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Tricia -> TREBUŠČEK IN SPOL (21.3.2005 13:12:24)

Ejla bodoče mamice!
Mene pa zanima to. Saj veste kako zgleda. Ogovori vas ta, pa ta starejša teta in reče :˝O ti pa boš sigurno imela :modri:/:roza: ker nosiš tako in tako˝
Pa npr. okrogel trebuh =:roza:, špičast =:modri:, pa če nosiš nizko bo :roza: itd.
Kaj pa ve pravite? Verjamete kaj v to in veste za kak primer kjer je kaj resnice na tem? Kaj pa še kako tako ugotovitev poznate?
Me firbec matra in upam, da mi boste pomagale ga malce potešit.
Thanks in lep pozdrav :kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:

Tricia 33t

tejč -> TREBUŠČEK IN SPOL (21.3.2005 13:16:32)

Tricia, živjo, kdaj pa imaš rok? Jaz 15.5., bojda sva blizu, ne?

Ah, jaz ravno ne verjamem v te zgodbe. Čeprav pa se mi je že od vsega začetka zdelo, da bo punčka. Trikrat potrjeno, da je res. No, bomo videli. Tudi meni so rekli: "Ti imaš pa tako čisto kožo, da bo zihr punčka." Ampak po moje ni nič na tem. Samo ugibanje.
:)čao.

Mateja 33 t+1 dan

Udb -> TREBUŠČEK IN SPOL (21.3.2005 13:17:35)

Meni so taka ugibanja blazno hecna - kako se bom šele smejala, ko bom jaz že vedela spol, p ane bom nobenmu izdala...:)-

Tricia -> TREBUŠČEK IN SPOL (21.3.2005 13:33:16)

Ja Tejčica,sva si kar blizu - rok imam 11.5. Meni je G 2x potrdila da bo punčka, eni pa mi s temi prerokbami govorijo da bo fantek ker da nosim visoko in ker me je sam trebuh, drugi pa da bo sigurno punčka, ker je moj trebuh tako lep okrogel. Saj vem, da je vse to sam bla bla bla in da bom šele z rojstvom videla kaj bo,saj tudi UZ ni 100%.

kofetek2010 -> TREBUŠČEK IN SPOL (21.3.2005 13:36:57)

ja so hecne ne? :)-:)-:)- jaz sem vedela, da bo :modri: in sem tudi poslušla, da bo ziher :roza:, ker imam tako velik trebuh, res je bil velik, cela sem bila obilna, saj sem pridelala 20kg :)-:)-:)-

nanka -> TREBUŠČEK IN SPOL (21.3.2005 13:49:45)

Trici,
za sabo imam že 2 poroda in sicer:
- visok trebuh - rodila punčko
- nizek trebuh- rodila fanta.
Me pa zelo zanima kaj bo v tretje, ker je zaenkrat trbuh še na sredini.
Lp

pravljica -> TREBUŠČEK IN SPOL (21.3.2005 14:18:12)

sem glih zadnjič dr pušenjaka tako btw vprašala o tem...v glavnem...ženske svoje otročke nosimo vse na istem mestu, nobena bol zadaj, zgoraj, spredaj itd...pri obliki trebuha je odvisno samo kako oz kam se kateri razširi maternica...to pa nikakor ne kaže katerega spola je bejbek v njej 8)

Anonimen -> TREBUŠČEK IN SPOL (21.3.2005 14:34:35)

Jaz sem imela ogromen trebuh in se ene štirih mam in tetk ni dlo prepričati. So rekle, nosiš tako spredaj, pa imaš tako obliko trebuščka, pa tako velik je, bo sigurno fant.
So se 100% na UZ zmotili.
No, niso se. Ime mu je Lea! ;)

ery -> TREBUŠČEK IN SPOL (21.3.2005 14:55:58)

Ojla. Joj, meni gre tudi že to na živce. Sem v 21 tednu, pa mi je kolegica rekla, da bo fantek, ker imam tako nizko trebuh.
Druga mi je rekla, da bo punčka, ker imam mozolje. Tretja mi je rekla , da bo fantek, ker sem se v obraz spremenila.

Noro je to.

:)-

papa ery

Jessy -> TREBUŠČEK IN SPOL (21.3.2005 15:32:28)

He...he...meni je pa pred dvemi dnevi rekla teta, da kaj sem tako "marogasta" po obrazu. Da bo zagotovo punčka, ker sem taka. :zmeden:
Je pa edina, ki se je teh "prerokb" sploh lotila. Do zdaj so me pustili kar pri miru.

"marogasta" pri nas pomeni mozoljasta :)-:)-:)-

KMALU -> TREBUŠČEK IN SPOL (21.3.2005 15:37:25)

Poglej kaj ti kaze tabela o spolu otroka - na tej strani jo imas, pod nosecnost..

valči -> TREBUŠČEK IN SPOL (21.3.2005 16:35:58)

Jaz sem pri sinu imela trebuh nizko na špico in nečisto kožo:ups:,
pri hčeri pa velik okrogel trebuh,lep obraz:)-

Čisto odvisno od ženske,kaj bo pa bo:modri:,:roza:!

Anonimen -> TREBUŠČEK IN SPOL (21.3.2005 20:48:13)

Jaz sem imela špičast trebušček. Vsi so govorili, da bo :modri: in res je bil.
Kožo sem imela zelo čisto, po obrazu so se mi pojavile pegice, ki so takoj po porodu izginile.

Stran: [1]