tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja torej razmišljam....zakaj si ženske privoščimo, se sovražimo, bi si spraskale oči, tudi v primerih, ki se nas niti ne tičejo....zakaj nismo kot moški, ko v takih trenutkih podržijo s svojo raso? Mislim, da je to zato, ker se nekatere ženske tako zelo bojijo biti prevarane in prizadete, da sploh nočejo pomislit, da bi se to lahko zgodilo njim. In ker je zeloooo težko videt svoje napake, je najlažje rečt, da ga je nemarnica speljala. Ker če bi rekla, da je on kriv, bi to lahko pomenilo, da mu je pri njej nekaj manjkalo... Tega pa nobena noče slišat - jaz sem bila super, vse sem mu dala, on se pa k*** okoli... Je lažje, ker ti ni treba nič sebe spreminjat in si v svojih očeh še vedno 1A sa crticom . Ali pa če je pač tak po karakterju, bi to pomenilo, da se je zmotila v presoji - ker se je pač s takim spustila v resen odnos. In to bi bila seveda spet katastrofa, ker ona se seveda ne more motiti . On se je spremenil in postal popolnoma neodvisno od nje prasec, prej pa je bil zlat. In to samo zato, ker ga je ena anonimna osvajala. Jaz v to ne verjamem, zato tudi vedno zagovarjam take punce. Če si želi punca dober seks, naj ga ima. Če ji ga priskrbi poročen moški, pa naj seksa s poročenim. Da ne bo seksala z mojim lubim, bom poskrbela sama, tako, da mu bo z mano najlepše. potem s pa lahko po trepalnicah meče, pa do nagega sleče pred njim, pa me ne skrbi prav nič. Bravo. Moje gledanje na to je popolnoma isto. S tem, da moram dodati tudi to, da enako velja tudi v obratni smeri.