linči 312 -> RE: Bolniška v nosečnosti in materinska šola (29.10.2008 12:08:37)
|
dejte punce, nehte se sekirat zarad tega nadzora. sploh pa tiste, ki imate v odločbi napisano, da se lahko gibljete v kraju bivanja. ne razumet tega kot kritiko ali norčevanje, ker se bojite nadzora. rada bi vas le potolažla, da vse skupi še zdaleč ni tako zelo strogo kot se sliši. ne morem povedat natanko koliko nadzornikov je v sloveniji, ampak verjemite, da jih je resnično premalo. in le-ti nadzorujejo še vse ostale delavce na bolniški in ne samo nosečnic. zato: pejte na zrak, razen če morte res samo in izključno ležat. nisem pristaš izkoriščanja bolniške v času nosečnosti (kar sem večkrat zapisala že na drugih podobnih temah) samo, da pa se bojite it v materinsko šolo al pa na svež zrak, pa tud ni ok. in kar se vam lahko najhujš zgodi je, da vam od trenutka, ko vas odkrijejo, pač ukinejo bolniško. kazni za nazaj pa ni (kakega vračanja denarja). in seveda vas lahko zdravnik pošlje ponovno na bolniško. pa še to. vse ki imate ok zdravnike, se zmenite, da če bi vas slučajno obiskal nadzornik, da vam bo zdravnik napisla potrdilo, da ste bile pri njem. in to je dovolj. ja tako kot ne podpiram izkoriščanja bolniške na račun nosečnosti, pa me moti, da ste nekatere čist prestrašene in razen skoz okno malce pogledat, kjer se naužijete malce svežega zraka, drugam ne upate. uživajte v nosečnosti in ne obremenjujte se z nadzorom. kukr kol, ampak svež zrak pa ja rabte. pa sej noben normalen dohtar ne more rečt, da je dobro za vas in vašo pikico, da bodite kar zaprte med štirimi stenami celih 9 m, ali kolkr pač traja ta bolniška. a ja, materinska šola je po moje pa sploh potrebna vsaki nosečnici sploh, če je noseča prvič. torej punce, uživajte v nosečnosti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]
|
|
|
|