Yassy -> RE: Fotonatečaj - Neocelica (6.12.2008 3:28:29)
|
No pa da se jaz oddam svoje mnenje, ce se gremo neka pravila na splosno tu na RR in ce se seveda odlocijo, da bodo uvedli nagradno igro, mislim da je fer da se po normalne(beri pisnem) postopku razlozijo pravila nagradne igre, in ne da se nagradna igra zacne nekje sredi noci konca pa se cez borih par dni, glede na to da opazam, da moderatorji redno kontrolirajo spletno stran,..saj forume z oglasi za varstvo, potem le pomeni da niso nedostopni in nedosegljivi, in nihce ni rekel, da morajo biti tu 26 ur na dan,...samo ce se v nekaj spravis, se posebej ce deas s tem reklamo, naredi kot je treba ali pa sploh ne zacenjaj.Puncam ni pomembno a bos dobil nagrado al ne, ampak naj bo vse tak kot mora biti, ves cas je bilo glasovanje moteno, glasov sploh nisi mogel normalno oddat, pa po cudezu imajo nekatere ze toliko tock,, kot da bi glasovali za njih vsake 2 sekundi, pa me res mocno zanima kako je to mogoce, glede na to da se skoraj vsi pritozujejo da poskusajo glasovat pa ne gre in ne gre, ce je nagradna igra javna in da niso pogoji, neki nakupi v velikih zneskihm, mislim da imajo vsi biti pravico enakovredni,konec koncev je vazno sodelovati ne zmagovati, slike trebusckov pa so tudi vse poslala zaradi sodelovanja ne za kras. In mislim da bi res najboljsa resitev bila razveljavitev nagradne igre,....moje mnenje pac. lp
|
|
|
|