Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
To se pa v celoti ne bi mogla strinjati. če je nagrada, je to igra na srečo in naročnika zavezuje zakon o igrah na srečo (tako da to ni samo stvar naročnika). In če bo katera od teh trebuščkov sprožila spor (jaz ga nimam, tako da ne govorim zase), ......določene nepravilnosti so na prvi pogled jasne. če bi sama imela trebušček bi vsekakor zahtevala, da se iz takšne igre umakne, ne bi niti sodelovala.
ena jih ima več kot 5000 si predstvaljaš, da poznaš 1000 ljudi? 1000 mejlov, če je vsak od njih dal 5 zvezdic-- ne razumem niti tistih, ki so se prijavile, pa so že rodile..
no vsaj probale smo ;-) mogoče bo pa podjetje podarilo več nagrad.. kaj pa je cca.1800 eurov za podjetje..?v primerjavi z mojim študentskim računom je to mala malica.
sej tista ki dobi nagrado če prav razumem itak more 25 % od zneska še plačat
Ne ne pozna noben 1000 ljudi da bi klikali....sploh pa u se gre za skoraj 5000 ljudi, ker včeraj je imela okrog 20 glasov ma BOLNA je ta igra in bolni so tisti, ki na tak način zmagujejo
One ki so že rodile bodo pa to za drugega bebija imele...
ah joj, kregate se zarad neke nagradne igre Men je šlo glasovat samo prvi dan, pol pa več nič in sem tudi preživela brez kreganja. Hvala bogu za prijatelje . Tudi jaz sem jih prosla naj glasujejo, pa nam žal ni šlo glasovat, pa se zdaj sploh ne jezim. Itak sem se na ta fotonatečaj prijavla za finto..
Vsaki je njen trebušček najlepši ker je edinstvenin ker v njem raste mala pikica, katera ti pomeni vse in še več.. pa ni važno ali imam 5000 glasov ali samo 10.
Sicer pa potrebujemo energijo za kaj druga kot pa za kreganje, katera ima lepšega in katera ima več prijateljev..
Skamp tako kot lili pravi samo ena je taka "zmagovalka"...ki je od včeraj na danes dobila teh že 5000 glasov mogoče pa sta kolegici in ker je ena šla rodit že je pač drugi prepustila in se sedaj z to ubada njen računalničar Pa jaz sem ji mogla še eno 5 dat zraven...stvarno ma najlepšo sliko
ah joj, kregate se zarad neke nagradne igre Men je šlo glasovat samo prvi dan, pol pa več nič in sem tudi preživela brez kreganja. Hvala bogu za prijatelje . Tudi jaz sem jih prosla naj glasujejo, pa nam žal ni šlo glasovat, pa se zdaj sploh ne jezim. Itak sem se na ta fotonatečaj prijavla za finto..
Vsaki je njen trebušček najlepši ker je edinstvenin ker v njem raste mala pikica, katera ti pomeni vse in še več.. pa ni važno ali imam 5000 glasov ali samo 10.
Sicer pa potrebujemo energijo za kaj druga kot pa za kreganje, katera ima lepšega in katera ima več prijateljev..
Pogovor ni kreganje. Povedala sem že, da nimam trebuščka (že dolgo hodi), motijo pa me takšne očitne nepravilnosti. Bom spremljala do konca, pa da vidimo.