|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   namesto narezka...
21.3.2005 13:16:09   
Anonimen
No, kolk pa tatarca na osebo? CCA, da taščo aktiviram v akcijo iskanja...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   namesto narezka...
21.3.2005 13:18:08   
kofetek2010
mislim, da imaš dovolj eno tisto ta majhno plastično posodico čisto polno, če se ne motim gre v njo cca. 25 dag tatarca :zmeden2:

da ne boš iskala in letala po mestu - pokliči po telefonu in vprašaj (Arvajev je meni ful dober, iamjo pa ga v Sparu), pa naj ti ga dajo na stran ;)


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   namesto narezka...
21.3.2005 13:22:02   
Anonimen
Hvala, punce. Sem že klicala v Tuš, ga imajo, ga grem pol iskat ene 30 dkg bo po moje dost. pa mal pršuta, vsak pet pirov, pa bo ;)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   namesto narezka...
21.3.2005 13:48:05   
malika
Pri naši hiši nismo pristaši narezkov in bifteka, ker to dobiš povsod.

No jaz naredim pečene perutničke, ali manjše bedrce. In sicer jih samo malo posolim, potem pa izdatno posujem s čilijem v prahu in spečem. Zelo zelo dobre in okusne so tako hladne kot tople, okus po pikantnem pa je ravno pravšnji. Zraven pa kakšna klasična solata; ala francoska ali pa kar mehiška, da je vse v tem stilu.Zraven ponudiš še rahlo popečen(ali pa ne) kruhek in kakšno pečeno zelenjavo(super so popečene bučke s česnom, ali paprika s posutim sirom)

Ali pa svinjska pečenka, ampak iz izkušenj ti raje svetujem perutničke oz. bedrce!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   namesto narezka...
21.3.2005 13:50:49   
Anonimen
Oprosti, malika, hvala za nasvet, ampak, no, saj me je sram priznati :ups:, ampak jst sem tako "antimesna", da res ne vem, kako bi bedra la pa perutničke spekla :zmeden: Kakšna piščančja prsa se še lotim, kar je ostalo mesnega, pa ima ponavadi moj čez :(

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   namesto narezka...
21.3.2005 13:57:51   
tinkamiška
Al bina, lahko pa nardiš ribji biftek, je res dober.

Najprej zmečkaš dve konzervi tunine v eni posodi, pol pa v multipraktiku sesekljaš ene par kislih kumaric, eno malo čebulo, dva stroka česna, lahko tudi kak feferonček in primešaš tunini, potem pa dodaš pol tavelikega kozarca kisle smetane, pa ene dve žlici majoneze, pa eno žličko ajvarja, pa eno žlico zenfa in eno žlico hrena, mal posoliš pa popopraš. To je res zlo hiter narjeno. Jst še dodam eno malo piksno vložene koruze pa dam v hladilnik za kake pol ure.

Postrežeš pa ravno tako kot tatarca. Pa en fajn črn vinček zraven pa je:bravo:

LP,
Tinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   namesto narezka...
21.3.2005 14:03:21   
Anonimen
Tinkamiška, če ne danes, pa kdaj v prihodnosti ;)

Se bere zelo slastno...predvsem zame, k ne maram tatarca :zmeden:

hvala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   namesto narezka...
21.3.2005 14:08:50   
tinkamiška
:):):)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   namesto narezka...
21.3.2005 14:49:16   
ninocka
pri nas so za take stvari vedno 2 jedilnika, in sicer:
1. jedilnik: pizza toastki
sestavine: 1 velika kisla smetana, mortadela z olivami, nariban sir (po želji jajce in vegeta).
Mortadelo narežeš na koščke, naribaš sir, vse skupaj zmešaš s kislo smetano (po želji dodaš v maso še 1 jajce in vegeto). Kruhke namažeš z margarino in namazom, daš v pečico za približno 10 minut, na 200 stopinj - tolk da se fajn zapečejo.

2. jedilnik: narezek, česnovi kruhki, kruhki z zeliščnim maslom in jajčna solata
Narezek narediš itak po želji, kruhke kupiš v Sparu, mercatorju (od meggleja) in jih spečeš po navodilih; so pa ful dobri!, za jajčno solato pa rabiš:
10 trdo kuhanih jajc, čebulo, vsaj 2 konzervi tune, kislo smetano, majonezo in sir (edamec - kaj takega), koruzo.
Ločiš rumenjake in beljake in vsake posebej naribaš, čebulo nasekljaš na drobno (najboljš s paličnim, če ga maš), tuni odliješ olje, dodaš malo kisle smetane in malo majoneze, po želji tudi koruza. Sir naribaš.
V prozorno posodo (če jo imaš - zaradi izgleda) daš najprej plast sesekljane čebule, potem naribane beljake, nato rumenjake, plast majoneze, tunin namaz in nariban sir in potem vse plasti ponoviš še enkrat.
Daš v hladilnik, da se solata poleže in fino ohladi.

Pri nam ta solata vedno ful zažiga (dobra je tudi za piknike), sploh boste pa zdej po veliki noči lahko fino ponucale jajčka, ki vam bodo ostale.

upam, da sem ti kaj pomagala!

LP, :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   namesto narezka...
21.3.2005 14:51:14   
Anonimen
Uf, sem lačna ratala,ninočka, pa tako dobro se bere ;)

Enkrat bom zagotovo uporavila. Hvala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   namesto narezka...
21.3.2005 15:03:31   
Bela
Jst moje goste ponavadi tko postrežem:

1. narežem fetaki na koščke in mu dodam olive, popr, česn in čez polijem z olivnim oljem, al pa ga samostojno ponudim

2. še en narezek mešanih sirov, vmes mal suhih sliv in oreščkov, pa ananas paše zravn

3. v ponvi na olju popečem natanko narezane bučke, zdravn naredim namaz iz skute in drobnjaka, pa malo parmezana in soli vsujem not...kupim pa taljansko skuto, ki je bol sočna in ni kisla

3. narezan kraški pršut z olivami in melona božansko paše zravn

zdravn pa različne kruhe...mal koruznega, sezamovega, navadnega,...vse lepo dekoriram in to je to

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   namesto narezka...
21.3.2005 15:21:51   
frutka_
Jaz običajno narežem posušene paradižnike v olju, dodam česen in orehe. Vse narežem na drobno. Nato prelijem z oljem v katerem so bili paradižniki in ponudim kakšen boljši kruh, več razl. vrst.

Večkrat naredim tudi tunin namaz, poleg pa kakšno solatko. Včasih tudi popečen kruhec.

Če je full jedec pa mu skuhaj kračo in malo belega kruha pa kislo zelje.





(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?