POMLADNA UTRUJENOST (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

mauri -> POMLADNA UTRUJENOST (21.3.2005 12:28:20)

Živjo mačke!

Še katero daje pomladna utrujenost? Jaz bi samo spala. Zdaj pa, ko je direktor odšel domov :bravo:, me je minila še zadnja volja do dela. Komaj čakam da pridem domov, se zvalim na posteljo in :muca::muca::muca:.

Lep sončen pozdrav!!!

mauri :rozica::rozica::rozica:

tinkamiška -> POMLADNA UTRUJENOST (21.3.2005 12:32:25)

Ja, tudi mene daje. Malo bolj hitro stopim, pa sem že zadihana, pa cele dneve bi spala:zmeden:

Pa sej me v bistvu sploh ne moti tako samo da bo zunaj sonček in da bo bolj toplo:bravo::bravo::bravo:

Tinka

wawa -> POMLADNA UTRUJENOST (21.3.2005 12:38:14)

Jaz sem tudi tako zelo brez energije, se mi je začelo že v službi poznati, ker ne naredim nič pametnega.....zvečer pa dobim spet energijo:zmeden::zmeden::zmeden:, pomje bom danes delo kar domov odnesla;)

TANTRA -> POMLADNA UTRUJENOST (21.3.2005 13:05:42)

Ej, wawa, to je malo tudi zaradi nosečnosti. Boš videla, da se bo tudi to umirilo...Vsaj jaz sedaj manj spim...Pri delu pa se mi pozna upočasnjeni tempo...Sicer se pa danes super počutim po počitku čez vikend...
Jaz si vsako zimo naredim kuro z vitamini UNICAP T.
Začnem jih jemati (oktobra/novembra) pa do marca/aprila. Dajejo mi veliko več energije kot brez njih. Sicer pa sedaj jemljem še folacin - folno kislino. Pa vsak dan sveže sadje in solatke....

Toda kaj bo naslednji teden, ko bomo prestavili uro???????:zmeden::zmeden:

Tina76 -> POMLADNA UTRUJENOST (21.3.2005 13:07:25)

Mene pa začuda letos še ni "zgrabilo":). Samo čakam kdaj bo prvi napad lenobe in utrujenosti. Upam da ne kmalu.

LP

Tina

Urša76 -> POMLADNA UTRUJENOST (21.3.2005 13:43:56)

pikice moje,
jaz sem že kar neki časa "psihično odsotna", ampak moram priznat: danes je pa ultra nemogoče delat...

in, kdaj greste domov? k jaz bi mal čvekala z vami...

tinkamiška -> POMLADNA UTRUJENOST (21.3.2005 13:46:47)

Hej Urša kje se potikaš???

Danes bolj berem tukaj gor nimam nič kej pametnega za povedat8):)-

buškica -> POMLADNA UTRUJENOST (21.3.2005 13:48:45)

Očitno danes ni pravi dan za klepet. Jest sem čist odsotna, pa še z mojim lubijem sem se skregala:((
tko da sem full žalostna. pa tako lep dan je.

Urša76 -> POMLADNA UTRUJENOST (21.3.2005 13:49:18)

TINČI!!!!!
ja kje si ti bejba!? ful sem te pogrešala... mene bodo tlelele na šihtu uničli... se mi pa nič več ne da delat danes...
le zakaj...

:love::love::love: ROK + URŠA :love::love::love:

tinkamiška -> POMLADNA UTRUJENOST (21.3.2005 13:50:05)

O buškica to pa ni fajn:( Pa sej se bosta pobotala, pol se bosta pa še bolj rada mela:love::love::love:

Ne bit žalostna:rozica::rozica::rozica:

Tinka

Udb -> POMLADNA UTRUJENOST (21.3.2005 13:50:09)

buškica, kaj sta pa imela z dragim??

Urša, kako si kaj? Vidim da zaljubljena!!:)

tinkamiška -> POMLADNA UTRUJENOST (21.3.2005 13:51:46)

Urša a vama je ratalo:bravo::bravo::bravo:

Pa kaj si še kr tam v službi la kaj:grrr:

Jst sem razpeta med CE in LJ, pa čakam kaj se bo izcimilo konec tedna pri naju...nič znakov:(

tinkamiška -> POMLADNA UTRUJENOST (21.3.2005 13:52:18)

Helou Udb:rozica:

pupika -> POMLADNA UTRUJENOST (21.3.2005 13:53:02)

Tale naša Urša je pa v rožicah.

Kako je lepo ko si zaljubljen.

Udb -> POMLADNA UTRUJENOST (21.3.2005 13:53:06)

Oj, tinka, kako si kaj? Pri nas tako sonček sije, da mene že srbijo podplati - bi kam šla!!!!!!!!!

Urša76 -> POMLADNA UTRUJENOST (21.3.2005 13:54:49)

ja, tkole je punce moje:
uradno nisva skupaj, zaradi dolgih, zlobnih jezikov...
neuradno pa sva in se imava fajn :love::love::love:

zihr sem, da me ima rad, ker vem & čutim. v bistvu mi ni povedal direkt, ampak po ovinkih...

Udb -> POMLADNA UTRUJENOST (21.3.2005 13:55:43)

Urša - drugi niso pomembni!! Glavno je da se imata vidva dobro!!! :bravo:

emaa -> POMLADNA UTRUJENOST (21.3.2005 13:57:44)

No Urša sem hotla lih vprašat kako kaj kaže, na druge se pa ne ozirat, ker so itak vsi zmeraj najbolj pametni, in bi bli lahko vsi samski celo življenje, če bi hotel vsem ustrežt;)

buškica -> POMLADNA UTRUJENOST (21.3.2005 14:01:27)

Ah, ljubosumnost je huda reč. Besede pa še bolj bolijo. Ampak bomo že poštimali.Samo energije in volje trenutno nimam.

tinkamiška -> POMLADNA UTRUJENOST (21.3.2005 14:03:19)

Ja ljubosumnost je pa res:hudicek:, ponavadi sem jst tista ki jo obišče, ampak se trudim in jo hiter napodim stran,šc,šc;)

:rozica::rozica::rozica:buškica za tebe:rozica:

tinkamiška -> POMLADNA UTRUJENOST (21.3.2005 14:04:40)

Udb, pri nas ni nič sončka:( sem šla prej ven pa me je tako nazeblom, da se mi sploh ne da več it. Pa sej bo menda že jutr boljš, jst bi tak:rozica::rozica::rozica:vohala;)

buškica -> POMLADNA UTRUJENOST (21.3.2005 14:04:55)

ja sej je problem pri meni, ampak se full trudm. pa včasih izbruhne pa še preveč.
Mah sej veš če te bivši zaradi druge pusti, ti to pusti globoke rane. Pol pa naslednji fant nastrada.

Urša76 -> POMLADNA UTRUJENOST (21.3.2005 14:05:29)

a vas zanima kej več???

khm...:ups:

mi je tak nerodn povedat...:ups::ups::ups:

ok, bom napisala...
jaz...
sem...
v...
soboto...
spala...
pri...
roku...
in???
sva...
čvekala...
zeloooooo...
dooooolgooooo...
v...
noč/jutro...

ob pol 4h sem se spomnla, da bi blo it fajn domov, pa me je prosil naj ostanem, ker bi se rad zjutraj zbudil ob meni, v mojem objemu & z mojim poljubom...
in???

sem ostala...
in sem se zjutraj zbudila...
v rokovem objemu...
ko sem odprla oči, me je gledal in rekel: "kako si lušna ko spančkaš... ter me lupčal tolk časa, da sem obljubla da še mal ostanem, da spijeva kavo skupaj...
bejbe, jaz sem vsaj 20 cm od tal...

:love::love::love::love::love::love::love::love::love:

Udb -> POMLADNA UTRUJENOST (21.3.2005 14:07:02)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Urša!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ti privoščim takega :love:!!

tinkamiška -> POMLADNA UTRUJENOST (21.3.2005 14:08:13)

:)-:)-:)-ja buškica to je pa res, pa še nič ni kriv:zmeden:

Veš, zdej si začnem vbijat v glavo, ko me prime, da tako in tako nemoreš nič spremenit, če bi se slučajno kej dogajal za mojim hrbtom, pa še moj:love: mi potem zmeraj dokaže kako me ma rad:love:

Nč sekirat, niso vsi enaki;)

Tinka

Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>