Anonimen -> RE: Majski hroščki 2008 - 3.del (24.10.2008 21:54:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Helo mačkice sem končno doma ,v glavnem mam še vedno otečeno žlezo ampak je boljše,mi je pa reku naj poskrbim za ščitnico ker je ful povečana. Mala je bla pridna tolk da kr ne morem verjet,me je prav presenetla. Me je pa sestrična ki mi je kot sestra tko negativno šokirala,da sem fasala drisko,kaj tazga ne pomnem.Pršla je iz šole in ko se je slekla sem opazla čudne praske na roki,ko je vidla da sem reagirala jih je hitr pokrila in mi prbila,da jo je mačk opraskal.Moji pa kot da so blesavi takoj primejo na foro.Punce ratal mi je vroče in slabo ko smo jo pregovorile,da naj obrne roke.Mala je porezana od knofle po celih podlakteh,šok samo to lahko napišem-ŠOK.Sploh ne morem več pisat k sem gotova od skrbi kaj bomo z njo,moram mal sčekirat za kako povezavo s kako organizacijo ampak si nekako ne upam prznat da to res potrebujemo,čeprav vem,da je to nujno potrebno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Sem vas prebrala pa itak men najljubša tema jst pa tko zamorjena,se grem mal potolažt k mojmu,da bom boljše volje. Ojej, neki bo treba ukrent ,sam ne morm ti pa nič svetovat, ker pojma nimam kako. Upam, da jo spravite k pameti, čeprov bo verjetn težko, družba naredi svoje.
|
|
|
|