Estrella* -> RE: Majski hroščki 2008 - 3.del (3.11.2008 13:59:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Mene pa nekaj zanima... Pa upam , da mi ne bo katera zamerila. Pa zakaj vam gredo tok v nos mamice, ki hocejo za svoje otroke 100% dobro poskrbet in imajo cas ,da to lahko izvajajo... Kaj je narobe s tem?? Pac to je forum in izrazajo svoje mnenje... Pa tok da se ve... meni osebno naprimer se lezalnik sploh ne zdi slaba stvar... prej nasprotno, toda za kako urco dve na dan... Ampak recimo so pa druge teme, kjer pac sledim mnenju strokovnjakov in zato se nimam za nobeno super mamo..( GH in hojice.. pa se kej bi se naslo) Jaz osebno imam tretjega otroka, prav gotovo delam ogromno stvari narobe, ampak ce pa nekaj vem za 100 da ni uredu pa tega ne bom pocela. naprimer hojica: ni ga pediatra ali fizioterapevta, ki bi rekel ja to je uredu... In zakaj bi jaz potem imela hojco? Pa imam ogromno frej prostora, pa vem da bi mi full olajsalo ,ker bi se mali zabaval in bi kaj drugega vmes delala... Sem pac mnenja da ne in da strokovnjaki ze vedo zakaj.... in ce to javno izrazim... zakaj vam grem v nos in dobim nadimek super mama??[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Se enkrat prosim ne vzet tole kot kreg ali napad... samo mal me zaboli ko tako govorite, ker se mi zdi da leti tud name ****, jaz mislim, da nobena tu ko napiše kako opombo o super mamah ne misli zlonamerno ampak pač bolj za hec. Res je, da je forum za izražat mnenja in ima vsak pravico do svojega, pa vendar je tuka par takih oseb, ko so dejansko svoje mnenje "nasilno izražajo" in so žaljive do drugih forumovk. Vsaka , ki ima normalnopošlihtano pod streho ve, da kljub 5 al pa več otrokom nikoli nisi supermama in se ob vsakem otroku učiš in delaš napake. Kar se tiče strokovneih mnenj, jih jaz upoštevem do mere, ko se mi zdijo še realne. Hojca , ležalnik, stajca in podobni pripomočki niso super zadeva, so pa dobrodošli in neškodljivi v kolikor jih uporabljaš zmerno in ne pretiravaš.
|
|
|
|