Estrella* -> RE: Majski hroščki 2008 - 3.del (28.10.2008 20:11:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joj, Estrella*, mene je bilo vedno groza, ker sem ravno tako enostavno vedela, da se bo nekja zgodilo. Točno sem vedela, kdaj bom v šoli vprašana, slutila sem slabe reči, smrt,... Šla sem celo tako daleč, da sem se v skupini učila telepatije in ko sem videla, da resnično deluje, sem začutila paničen strah in zbežala ter potlačila vse te občutke in ta vedenja... Nisem bila pripravljena na vse to, pravzaprav še vedno nisem, čeprav se čisto potlačiti ne da... A je tebe kdaj strah teh moči?? Resno sprašujem. Ne strah ampak groza. Že dolgo nisem o temu naglas spregovorila, ker enostavno nočem o temu preveč razmišljat. Se mi je pa nazadnje zgodilo to, da sem sedela pri malici na šihtu in je en sodelavc prišel mimo, sem se obrnila k sodelavki in rekla njega v enem mescu ne bo več. Valjda so me vsi čukast gledal. No ne vem koliko časa je minilo, grem z avtom od doma in vidim gručo ljudi ob bloku, ko sem pogledala je bil na tleh moški totalno vijolčen v obraz in ga nisem prepoznala_ izvem kako uro kasnej, da je bil tisti sodelavc[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Je pa res, če me kdo vpraša kaj bo ne znam povedat, enostavno začutim kaj bo, vendar ne zmeraj. Glede smrti očeta je bilo v sanjah, podobno kot si ti čutila Tomaža.
|
|
|
|