Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali lahko orgazem sproži porod? 17.10.2008 13:51:09
|
|
|
|
maja24
|
Ja al pa ne odvisno od posameznice.
|
|
RE: Ali lahko orgazem sproži porod? 17.10.2008 14:12:00
|
|
|
|
Anonimen
|
In panika je v čem
|
|
|
|
RE: Ali lahko orgazem sproži porod? 17.10.2008 14:36:00
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pozdravljene! Zanima me, če katera ve, ali lahko orgazem sproži porod. Sem v 39.tednu in se bojim, da bi med sexom doživela orgazem in s tem sprožila porod. Hvala za odgovore! Saj ni nič narobe če rodiš že zdaj. Tako da kar brez strahu
|
|
RE: Ali lahko orgazem sproži porod? 17.10.2008 14:40:23
|
|
|
|
urška
|
orgazem se dogaja v glavi in ne more sprožit poroda. baje pa da semenska tekočina mehča MV.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.10.2008 15:07:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ali lahko orgazem sproži porod? 17.10.2008 19:19:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj je vseeno,četudi ga sproži,itak je v 39 tednu,tako da panika ni na mestu. Seksaj dokler lahko,potem par tednov ne bo nič
|
|
|
|
RE: Ali lahko orgazem sproži porod? 17.10.2008 19:29:30
|
|
|
|
Katjusa
|
mislim da ne.... no vsaj pri nas ga ni tak da.... sicer si pa tak v 39 tednu če bi orgazmi povzročali porod bi bli v nosečnosti prepovedani (je pa res bojda da semenska tekočina mehča MV tak da je treba čim več ob koncu da se boste ležje odpirale )
|
|
|
|
RE: Ali lahko orgazem sproži porod? 17.10.2008 21:16:27
|
|
|
|
gbranka
|
jaz se s tem nikoli nisem obremenjevala. pa sem v tretje nsoča. res je, da vedno čutim, kako se mi skrči maternica ko doživim orgazem, vendar to ni povod za porod. v prejšnjih dveh nosečnostih smo seksali do konca. pri prvi nosečnosti vem, da sva zvečer še veselo seksala, ponoči pa sem dobila popadke, odtekla mi je voda... toda tega ne povezujem s seksom. pač otroček je dozorel in se je porodil. ti kar veselo doživljaj spolnost in uživaj v orgazmih. saj jih boš v tednih po porodu še kako pogrešala. če se otroček sedaj rodi ni nič zato. v bistvu je že čas za prihod na svet.
|
|
RE: Ali lahko orgazem sproži porod? 17.10.2008 21:38:12
|
|
|
|
M_mojca
|
Uh, jst sm že 7dni čez rok tko da bi bla vesela če bi mi ga!
|
|
RE: Ali lahko orgazem sproži porod? 17.10.2008 22:19:07
|
|
|
|
Paštetka
|
orgazem ne, lahko pa semenska tekočina, ker vsebuje seme hormone, ki mehčajo MV in posrbijo, da se hitreje in bolj odpreš, če si slučajno že kaj odprta.
|
|
RE: Ali lahko orgazem sproži porod? 18.10.2008 8:43:00
|
|
|
|
Pupsika
|
Face, da sem vam da v 39t sexat . Jst sem v 38t komaj dihala in se prestavila z ene sedežne na drugp .
|
|
RE: Ali lahko orgazem sproži porod? 18.10.2008 14:43:14
|
|
|
|
Kaštrun
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pozdravljene! Zanima me, če katera ve, ali lahko orgazem sproži porod. Sem v 39.tednu in se bojim, da bi med sexom doživela orgazem in s tem sprožila porod. Hvala za odgovore! porod sproži semenska tekočina (če ga) in ne orgazem
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?