cursa -> RE: Problemi s CSD (17.10.2008 19:58:15)
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mateja Kje se ti je pa to zgodilo? Meni se je namreč v torek točno to zgodilo na CSD v Škofji Loki, ko mi je tud zavrnila vse papirje, češ da nimam pred rojstvom otrokaj nič za urejat. In da lahko sam oddam papirje za paket in podpiševa očetovstvo. sem bla tud jezna ko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Sem pa sklenila da bom novembra (pdp mam 13.12) še enkrat šla in ji rekla da če povsod lahko urejajo prej da bi jaz tud rada, še posebej za starševsko nadomestilo in porodniško. predlagam da nardiš isto tudi ti. Ne razumem kaj se ti je zgodilo v Šk. Loki! Sama jutri nastopim s porodniškim dopustom in sem ta teden oddala papir za paket in papirje za porodniško. Nihče mi ničesar ni kompliciral. Že ko sem nesla potrdilo o datumu poroda, mi je poleg vseh teh vlog dala na malem papirčku napisano do kdaj moram oddat jaz papirje in do kdaj oče. Zame je pisalo, da najkasneje do nastopa porodniške, za očeta pa najkasneje prvi dan nastopa. Pa ženska je bla še ful prijazna do mene in nič rekla, da kaj ne bi bilo ok. Tko, da mi res ni jasno kaj si urejala ti, oz., če je bla to druga ženska. Kar pa se ostalih papirjev tiče (otroški dodatek,...), pa itak urejaš po rojstvu z rojstnim listom, oz. to uredi oče.
|
|
|
|