|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JUNIJKE KJE STE?
21.3.2005 10:32:15   
inara
Pozdravljene junijke,
kako kaj napredujete:
- počutje?
- kile?
- trebuščki?
- spol že veste?
- se je katera odločla za EA?

Jaz se počutim super, pridelala sem 3 kg, rok imam 08.06.2005, trebušček raste, spola pa še zdaj ne vem:((:((:((

Kaj pa ve?PIŠITE!!!!!!

PA PA...INARA IN NJEN :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JUNIJKE KJE STE?
21.3.2005 10:59:16   
Anonimen
Inara, sem že jaz prejšnji teden podrezala v junijke, pa ni pravega odziva :) Očitno smo najbolj lene na tem forumu!!

(odgovor članu inara)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   JUNIJKE KJE STE?
21.3.2005 11:09:08   
rozi81
ja najbolj lene ali pa nas je najmanj!:)-

Inara počutje je super razen včeri in danes ko se me je lotil prehlad in me vse neki boli. Bomo preživel.
pri kilah pa vidim da si zelo pridna jaz jih imam +10:ups:.
Trebuh je velik vsaj men se zdi no.
Spola pa tut jaz ne vem. Sem mislila da bom zvedela v petek na pregledu pa si tut minutko ni vzela zame.:((:((:((
Rodila bom pa kar normalno če bo seveda vse ok v Ljubljani.

Rok pa imam 26.6.2005.

LP S:nosecka: in :duda:26t

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JUNIJKE KJE STE?
21.3.2005 11:24:31   
*maja
Ah lene sorte pa res ne no :)-.
Kilce grejo tudi meni lepo gor ja, sem jih pridelala +6, pa se nič kaj dosti ne sikiram.
Pri nas pa vemo spol našega :duda:, ampak ga ne izdam :)-, ga za enkrat še skrivamo, saj bo vse jasno čez dobre 3 mesece ;).
Jaz imam namen roditi v LJ, brez EA, sem do zdaj obakrat tako rodila in se mi ni zdelo ne vem kako grozno, da bi si zdaj premislila.

Aja, kako pa kaj otrdevanje vaših trebuščkov??? Vas že kaj matra :zmeden:. Jaz sem to zadnji teden kar občutila ene parkrat pa me zanima če imate vi enake izkušnje.

Rok imam pa 18.6.

LP Maja :zaspan:

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JUNIJKE KJE STE?
21.3.2005 11:33:00   
Lana_s
Naly se strinjam da smo junijke zelo lene tukaj. Je pa tudi res, da ko se stran obrne, da jaz ne grem več na drugo stran gledat, če je kaj novega ampak samo po prvi strani počekiram kaj se dogaja.

Bušček se meni zdi ogromen v ogledalu, drugače pa niti ne. No, če se ne pogledam v ogledalu tudi dodatnih 16:ups: kg ne opazim. Ja kaj čem - sem mala bajsika.:)- Pravkar sem gledala slike iz morja in tiste od zdaj- kot da sta dve različni osebi, se skoraj ne prepoznam. Tak da že komaj čakam, da rodim, da začnem hujšat in celulit dolj spravljat.

Spola ne vem, ker se je, ko je bil atek zraven skrival/a, sama pa ne bom spraševala in bomo zvedeli ob rojstvu. Rodila pa bom verjetno na Ptuju brez EA.

Res pa me čudi, da ste se nekatere tak malo zredile. Samo 3 kg?:zmeden2:

Tak, zdaj pa sem se razpisala. Lep pozdrav iz oblačnega Maribora.:rozica:

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JUNIJKE KJE STE?
21.3.2005 11:38:30   
Maša
Pozdravček!:)

Mislim da ni tolk problem v naši lenobi kot v tem da nas je glede na ostale mesece skoraj najmanj(če pogledate seznam nosečk).
JUHUHU:bravo: vsaj ne bo gužve v porodnišnici:)-..no ja ali pa tudi!

Jaz se počutim....no ja odvisno od dneva, vremena,...kakšen dan odlično, spet čez nekaj trenutkov imam občutek da sem že čisto na koncu!:zmeden:

Kile.....mah, sem se pri 9+ nehala tehtati!:)-

Trebuh,...ja kmalu ne bom čez videla....:)-:)-...no, ni tolk krize, ampak je kar viden!:sloncek:

Spola pa nočeva vedeti-let it be surprise....

EA-ne! Bi jo pa vzela v primeru carskega reza!

Rok imam 17.6.2005!

NO, o.k....dosti!
Aja, moj trebušček pa zadnje čase precej otrdeva-je na momente kar moteče, ker imaš občutek da te bo razneslo.

No, zdaj pa imam res dovolj.

Lp

:nosecka:

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JUNIJKE KJE STE?
21.3.2005 12:01:40   
lelaval
Evo tudi mene junijsko lenobo. Sem pa res prava lenoba postala, ker upoštevam zdravnikov nasvet in počivam. Nekaj naredim in se vležem in potem zopet tako naprej.:)-:)-:)-:)-

Samo ne razumem tistih, ki pravijo, da so se zredile 3 kg - in to v 6 mesecih. Punce, jaz sem si jih pa "prisvojila" celih 11 kg :(
Sem pa bila 14 dni nazaj na pregledu in se v 3 tednih nisem zredila niti za gram, tako, da me je sestra skoraj skregala in me je vprašala, če skrbim za linijo. Pa sem ji povedala, da sem se že v prejšnjih mesecih precej zredila. In je rekla, da če je z:duda: vse O.K., potem je vredu.

Čez trebušček pa počasi ne bom več videla.:):):)
Kar se tiče spola - ga ni hotel pokazat, sicer pa tega itak ne bi povedala nikomur drugemu kot mojemu dragemu.
Rodila pa bi rada naravno, kajti "preživela" sem ža 2 poroda brez EA in bom tudi tega.

LP:rozica::sloncek::kuza:

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JUNIJKE KJE STE?
21.3.2005 12:02:55   
Mima75
Hojla!!
Še ena lena junijka. Rok konec junija.
Mi smo imeli ene male probleme :zmeden: , ampak se je vse dobro končalo :bravo: in upam, da bo do konca tako ostalo. Sicer je počutje v redu, samo spat ne morem, ker me bolijo boki in se premetavam iz enega na drugega.
Moje kile tudi kar napredujejo +5,5 kg, ampak ni sile, ker mi gre vse v trebuh. Spol se še ni videl ;). No, ja, vsaj za druge ne.

Uživajmo in vse najlepše!
Mima in :duda: 26 t.

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   JUNIJKE KJE STE?
21.3.2005 12:52:10   
boško
No pa še jaz. Rok imam 10.6. kg +7, drugače pa se ful dobr počutim :bravo::bravo:
Če ne bi pogledala trebuha sploh včasih ne vem da sem noseča.
Edino kar me malo matra so bolečine v križu, drugače pa vse pod nadzorom.
Rodila bom če se bo le dalo naravno v NM;)
Imeli bomo:roza:, ime pa ji bo Naja.:love::love::love:
Lepo se imejte

lp Klavdija:)

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   JUNIJKE KJE STE?
21.3.2005 13:25:32   
Inca
No, saj nas je kar veliko. Jaz pa sem pridelala celih 9kg in zdaj že noben več ne spregleda mojega lepo zaobljenega trebuščka. Rok imava 12.6.2005, imela pa bova fantka:). 30.3.imam ultrazvok in že komaj čakam, da spet vidim najinga piška. Tudi jaz sem pristaš naravne poti, rodila bom pa v Ljubljani. Počutim se dobro, razen po kosilu zmeraj mislim, da mi bo počil trebuh.
LP Katarina :kuza:

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   JUNIJKE KJE STE?
21.3.2005 13:27:18   
katarina2004
Še ena...

Kako ste pridne glede kil...jaz sem jih pridelala že kar + 10:ups: čeprav ni toliko opaziti se mi zdi, da sem se zredila samo v trebušček in okoli trebuščka. PDP imam 16.06.05 rodila pa bom po naravni poti v LJ.
Meli pa bomo pupiko 3* potrjeno za ime pa smo se v dilemi je vec opcij.

Pozdravcek vsem

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   JUNIJKE KJE STE?
21.3.2005 14:10:43   
katja76
Tudi mi bomo konec junija rodili v Ljubljani brez EA.
Sploh ne morem verjet, da sta lahko dve nosečnosti tako različni. Prvič se nisem veliko zredila, zdaj pa kile kar prihajajo. Se sicer ne sekiram, ker bom že nekako shujšala. Zdaj smo začeli s pripravami na voziček, posteljico, oblekce,... Ful se dobijo poceni stvari v City parku v trgovini H&M, kvaliteta je dobra.

Pomladni pozdrav:nosecka:

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   JUNIJKE KJE STE?
22.3.2005 7:19:13   
Anonimen
No, pa da še jaz povem. Rok imam 20.06, počutje je zaenkrat super, le prebava včasih nagaja. Otrdevanja trebuha zaenkrat ne poznam. Detece je zelo živahno, spola pa ne vemo, ker se ni videlo. Če bom imela slučajno še kakšen UZ, pa niti ne želim več vedeti. O kg raje ne bi, prejšnji mesec je bilo +11, ta teden pa imam ponovno pregled in me že kar ščipa v trebuhu (doma se ne tehtam)... Rodila bom v MB, brez EA, ker se igel in raznih katetrov bojim bolj od bolečine.

(odgovor članu inara)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?