|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kje ste vse čveke?
22.10.2008 15:12:33   
tassika
pstt jaz jo imam na dvd-ju in prideta dva kolega čez vikend k nama in smo rekli, da jo bomo gledali kar doma, pa kokice iz mikre pa kakšno buteljko vinčka zravenuser posted image .
Ja do balija je res malo daleč ne vem sicer koliko je do šri lanke, meni se zdi vse to daleč že 5 urc na letalu preveč.
Jah jaz sem danes zvedela da jan. ne dobim dopusta moram iskati varianto zdaj za december, se bo že kaj našlo, drzgače bom šla pa v maredo noge namakat v banjouser posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 51
23.10.2008 15:13:01   
Martinčka
hihi tut to bi blo okay a ne če se druga ne najde.. ma sej zame še tut ni ziher da greva, ker vedn jst kr sama nekaj sanjam in polej vedn moj reče da nima časa it in sem na koncu sama razočarana.. ampak sem razmišljala da če želiva z novim letom delat na dojenčku da bi bil zadnji čas da greva še nekam sama ker potem dolgo ne bova kam mogla it če mi rata bit nosečka.. tak da bomo vidli kaj bo..
sicer sem bolana in sem doma.. v službi kup problemov in me kr domov kličejo tak da ni mira...pozdravček

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 52
27.10.2008 13:38:46   
tassika
Kaj zdaj Martinčica je odločitev za dopust že padala? Jaz po vsej verjetnosti 17.12 letim na gran canariouser posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 53
29.10.2008 8:23:22   
Martinčka
tassika jaaaa... jst pa okol 10.2 v dubai pa na maldive v hiške nad vodo:) juupi.. tk sem bla vesela k je moj reku da naj najdem nekej za dopust ker sem ga tk dolgo prosla.. uf.. komej čakam.. hihi
zdej zbiram otočke na maldivih pa si delam lušte.. v roku enega tedna bi pa mogla met rezervirano..
madonca to je tist k delam v turizmu pa še bl kompliciram kot pa stranke:) hihi

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 54
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.