Posteljno varovalo? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

julči -> Posteljno varovalo? (17.10.2008 12:08:50)

Zdravo!

Naša [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] je sicer stara malo manj kot 6m in zaenkrat spi v svoji posteljici v spalnici. Imava pa že sobico zanjo, v kateri je tudi postelja (ta velka klasična) in jo bova počasi prestavla (sicer ne čez noč, verjetno še par mesecev ne) ampak me skrbi, da ne bi padla iz postelje kako jo zavarovat? Postelja je visoka 35 cm in je iz treh stani varovana, edin ena stranica je problem. Sem gledala v BC, imajo take ograjice sam so višine 44 cm (piše da je od 3 let dalje) - to je pa premalo, verjetno ko bo začela stat se lahko čez prevrne?? Kje se da kupit kakšno višje varovalo,... ograjico,..

Hvala in lp

t5t6 -> RE: POSTELJNO VAROVALO? (17.10.2008 12:29:20)

Mi smo naša oba pri 14 mesecih prestavili v pravo posteljo takrat nam je mizar naredil ograjico iz polnega lesa cca 30 cm visoko na 3/4 dolžine postelje tako, da lahko sama vstaneta in gresta dol, tiste kupljene ograjice tudi imamo ampak jih bolj jemljemo s sabo na dpuste. Za doma se mi je zdelo bolj konkretno, da imamo leseno in za prav prišeravfano na posteljo. Če misliš otroka prestavit šele čez kakšen mesec bi jaz na tvojm mestu počakala da dopolni dobro leto (za tač čas bi ga skupaj z majhno posteljico prestavila v svojo sobo), ker je brez veze, da zdaj iščeš neko visoko ograjo, ki je kmalu ne boste več potrebovali, saj ko otrok začne dobro hodit je fanj, da lahko gre sam v posteljo in iz nje.

Anonimen -> RE: POSTELJNO VAROVALO? (17.10.2008 13:42:33)

A je treba tako hitet?Saj je lahko še v posteljici z ograjico.

Stran: [1]