Romantični lokal (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Donja -> Romantični lokal (21.3.2005 10:10:19)

Zanima me če katera pozna kak lokal v Mariboru ali bližnji okolici, kjer poskrbijo za romantiko. Sicer bi ga potrebovala julija, ko z mojim praznujeva 10. obletnico. Sama se ne spomnim nič takega, ker zadnje čase, če kam gremo vse prilagajamo za tamalega. Zdaj pa bi rabila nekaj zase.

Anonimen -> Romantični lokal (21.3.2005 10:13:32)

Bla 2x v življenju v MB, tako da ti lokala ne morem svetovat. Je pa tako: midva si znava romantiko ustavrt tudi v čisto navadnem lokalu - pizeriji naprimer. Mal globoko se pogledaš v oči, pobožaš po roki, mogoče še pod mizo mal z nogicami, saj noben ne vid ;)

Anonimen -> Romantični lokal (21.3.2005 10:22:04)

Kakšen motel, mogoče??? Samo ne tak umazan, kot v filmih. Saj tega pri nas ni, a ne? Kakšen tak, na pol hecen, da si človek zapomni.

malika -> Romantični lokal (21.3.2005 10:30:33)

V Zrečah imaš šampanjčevo kopel ob svečah. kaj pa kaj takega?

Drugače pa se meni zdi kar simpatično vzdušje v mehiški rest. Galeb(zraven Sidra). Svečke, pa vedno je zatemnjeno. Je pa tam vedno gužva-žal, no razen ob ponedeljkih je malo manj. kaj več pa žal ne vem

Rozalija -> Romantični lokal (21.3.2005 10:31:46)

Kaj pa mulca nekam v varstvo.... najameš enga kuharja/natakarja.... ti skuha samo zate in postreže, se diskretno umakne ko postreže sladico in vidva imata sama celo stanovanje.... če nočeš doma, pa to v kakšnem hotelu napedenčkaš.... sam stane... a če ti to tok pomen... plačaš.

Drgač pa je res.... romantika je v tebi in lahko si romantičen povsod....

Anonimen -> Romantični lokal (21.3.2005 10:45:03)

Lešnik v brezju ima jakuzzi in avno za najet!Odvisno ce vama je to vsec:zmeden::)

Anonimen -> Romantični lokal (21.3.2005 10:46:01)

http://www.sloveniaholidays.com/podrobno.asp?id=1660&jezik=SLO

Lana_s -> Romantični lokal (21.3.2005 10:49:08)

Pa glih sem hotela to predlagat:)- jakuzzi namreč pri lešniku, imajo pa ga tudi v Habakuku, si ga lahko za par ur najameš. Pa kaki šampanjec zraven, potem pa večerjica - kaj hočeš lepšega9nebesa

LP:rozica:

al1* -> Romantični lokal (21.3.2005 13:25:02)

Še ena, ki je je hotela predlagati motel Lešnik.:)

Donja -> Romantični lokal (21.3.2005 15:42:07)

Hvala vsem za odgovore. Lešnik in jakuzzi je zelo zanimiva varianta. Se bom pozanimala.

Stran: [1]