MLEKO V PRAHU! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


NIN@ -> MLEKO V PRAHU! (21.3.2005 9:18:41)

Moj mali je zgleda preveč ješč in mu moje mleko ne zadostuje več....ker je kr naprej jokal mu dajem dodatek. Za enkrat pije Aptamil.....kaj pa ve predlagate, pa sej nevem če mu ustraza. Star je skor 3 mesece popije pa sam 90ml.
A so vaši mali takoj sprejeli nadomestek???
Kako je pa potem s prebavo??? A vsak dan???


LP
NIn@




Anonimen -> MLEKO V PRAHU! (21.3.2005 9:23:57)

Aptamil je mojega otroka in tudi nekatere druge, kolikor sem brala, zapiral. Zato smo prešli na mešanico Comformil - Aptamil. Malo počakaj, saj boš kmalu videla, kako bo kakal. Če več dni ne bo (moj ni kakšnih 5 ali 6), potem ga zapira. Takrat mu daj sladke kamilice, pa prešaltajte na Comformil. 90 mll ni prav ne vem kako veliko. Sicer odvisno, kolikokrat na dan. Vprašaj patronažno, koliko naj bi popil čez ves dan, potem pa seštevaj. Samo izgleda, da ima dovolj. Če v postavetovalnici niso nič rekli, da se premalo redi, potem bo že v redu.




cmokec -> MLEKO V PRAHU! (21.3.2005 9:27:40)

Pri nas smo imeli take probleme z navajanjem na adaptirano mleko, da ni za verjet. Sprejeli smo Comformil, ki ga je čez čas zmanjkalo in se ga ni dalo dobiti (obdobje norih krav in ustavljen uvoz živil). Potem so nastale težave, ki so nas pripeljale na Pediatrično, saj so vsi mislili, da imamo alergijo na mleko. Izkazalo se je, da smo prepogosto menjali adaptirano mleko in se je podrla črevesna flora. V bolnici je sprejela Pikomil in do enega leta smo imeli rešeno, naprej pa smo prešli na kravje mleko.

:nosecka: cmokec




puncica -> MLEKO V PRAHU! (21.3.2005 10:18:48)

Naša ni imela problemov razen zaprtja, sam smo potem prešli na Aptamil in je blo vse ok, je bla pa tud ene 3 mesc stara. Probaj pa boš vidla kako bo, otroci so različni imamo pa tudi različna mleka, tako da eno bo že ustrezal




Rozalija -> MLEKO V PRAHU! (21.3.2005 10:20:10)

Mel smo Hipp in ni bilo problemov, ne s kakanjem, ne z alergijam. Pa še cenovno je ugodnejši od Aptamila, sploh če ga v Mullerju kupuješ. Drugače pa mi je rekla pediatrinja da so vsi dodatki prb narejeni podobno in da ne more nobenga priporočiti oz izpostaviti.... drugo je pri polivančkih ti rabijo posebne pripravke.




NIN@ -> MLEKO V PRAHU! (21.3.2005 10:31:40)

NEVEM KAKO BO NIČ RAD NE PIJE S FLAŠKE?? JOKA PA IN JE NE ZAGRABI? A JE PRI VAS DOLGO TRAJALO UVAJANJE???

JZ SEM ZE CIST PAF




Anonimen -> MLEKO V PRAHU! (21.3.2005 10:36:15)

Ja pa je gotovo lačen? A mleka nimaš več, ko se podojita? A takrat tudi joka, po dojenju? Da ni kaj drugega, kakšni krčki.




Stran: [1]