Epiduralna analgezija v LJ (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

otročnica -> Epiduralna analgezija v LJ (17.10.2008 8:07:12)

Dobro jutro kljub dežju!
Se bližam PDP, ki je 21.10. pa me zanimajo vaše izkušnje z E.A. v Ljubljani. Ali je katera ni dobila, čeprav bi si jo želela, zaradi odsotnosti anastezista. Kako je s tem ob vikendih, ponoči...Hvala za vaše odgovore.

maja24 -> RE: Epiduralna analgezija v LJ (17.10.2008 8:23:21)

Pejt na Jesenice rodit,tm je non stop na voljo ,je pa zakon EA.Sam morš it pa na predavanje o EA,ki je vsak torek ob enih.
Pa nč hudga če si iz LJ,tut iz drugih krajev hodjo na Jesenice rojevat.

Nika v službi -> RE: Epiduralna analgezija v LJ (17.10.2008 9:12:14)

Po moje bi bilo bolje, če bi vprašala, katera JE v Lj. dobila EA.... Je bolj kot ne redkost. Žal.

maja24 -> RE: Epiduralna analgezija v LJ (17.10.2008 10:01:33)

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Po moje bi bilo bolje, če bi vprašala, katera JE v Lj. dobila EA.... Je bolj kot ne redkost. Žal.

Zej zato pa pravim da nej gre na Jesenice,sej tok pa spet ni delč

Nika v službi -> RE: Epiduralna analgezija v LJ (17.10.2008 10:35:53)

IZVIRNO SPOROČILO: maja24

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Zej zato pa pravim da nej gre na Jesenice,sej tok pa spet ni delč

Seveda Jesenice niso daleč, čeprav sta v takih situacijah razdalja in čas diskutabilna pojma. Dokler je vse po planu, brez kakršnih koli komplikacij, ni noben problem se odpeljati pol ure ali uro daleč. Pa še tu je odvisno od dneva in ure - recimo petek popoldan bi znal biti zelo zanimiv, pa dela na cesti ipd. No, kakor koli že, mislim, da smo zašle s teme, saj ne sprašuje, kam iti, da bo dobila EA, ampak kako je s tem v Lj.

Če hočeš na ziher in vse strokovnjake na kupu, je po mojem mnenju prava odločitev LJ. Sicer pa je KR bliže, pa ultivo imajo...

cursa -> RE: Epiduralna analgezija v LJ (17.10.2008 10:40:31)

Kranj je definitivno bližje Ljubljani kot Jesenice in prav tako nudijo 24 urno EA. 

Polynesia -> RE: Epiduralna analgezija v LJ (17.10.2008 13:52:10)

Postojna tudi. V Lj. pa je menda res prava umetnost če ti rata dobiti EA.

Trish -> RE: Epiduralna analgezija v LJ (17.10.2008 18:52:39)

Zakaj pa je EA v LJ taka težava?

A s porodnišnico na Je ste pa zadovoljne? Je EA plačljiva ali jo krije zavarovanje?

Lp.

simonakr -> RE: Epiduralna analgezija v LJ (17.10.2008 19:54:22)

Oj! V LJ je z EA tko: Ne uporablajo jo vsi zdravniki (predvsem starejši je ne!), tko da se morš na licu mesta pozanimat kater anestezist je dežuren in ali on daje EA[sm=zmeden.gif].
In če imaš srečo je pač en tak dežuren. ko izraziš željo se pač babica poveže z anestezistom - ženske bodte glasne in razločno povejte kaj želite in kaj ne - pogovatjejte se z babico (ona ne more vohati kaj bi vi želeli in kaj ne!!!!) Ni pa nujno da ti jo bo dal; samo to se bo odločil po tem ko te bo pregledal in se s tabo pogovoril.

Vem da je smotano ampak žal tko pač je v LJ.[sm=smiley19.gif]

papa

Pupsika -> RE: Epiduralna analgezija v LJ (17.10.2008 20:00:06)

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Oj! V LJ je z EA tko: Ne uporablajo jo vsi zdravniki (predvsem starejši je ne!), tko da se morš na licu mesta pozanimat kater anestezist je dežuren in ali on daje EA[sm=zmeden.gif] .
In če imaš srečo je pač en tak dežuren. ko izraziš željo se pač babica poveže z anestezistom - ženske bodte glasne in razločno povejte kaj želite in kaj ne - pogovatjejte se z babico (ona ne more vohati kaj bi vi želeli in kaj ne!!!!) Ni pa nujno da ti jo bo dal; samo to se bo odločil po tem ko te bo pregledal in se s tabo pogovoril.

Vem da je smotano ampak žal tko pač je v LJ.[sm=smiley19.gif]

papa

točno zato sem šla jst v Postojno , dobila EA in imela krasen porod[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

zaspanka -> RE: Epiduralna analgezija v LJ (18.10.2008 10:15:18)

jaz sem jo pa v ljubljani junija 2006 dobila. slučajno je bila tam anasteziologinja in mi jo je dala.

čipka -> RE: Epiduralna analgezija v LJ (18.10.2008 10:47:38)

točno zato sem šla jst v Postojno , dobila EA in imela krasen porod

Jaz tudi. Postojna je zakon!

Pupsika -> RE: Epiduralna analgezija v LJ (18.10.2008 16:57:41)

IZVIRNO SPOROČILO: čipka

točno zato sem šla jst v Postojno , dobila EA in imela krasen porod

Jaz tudi. Postojna je zakon!

Absolutno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Annny -> RE: Epiduralna analgezija v LJ (18.10.2008 19:04:53)

Na Jesenicah je EA vedno na voljo in je zastonj..Jaz sem enkrat že rodila z njo in bom zdaj ponovno..super je[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] LP

Stran: [1]