Fotograf (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Bejba -> Fotograf (21.3.2005 8:49:53)

Punce, svetujte mi kakšnega solidnega in poceni fotografa ali fotografinjo za poroko. Sploh ne vem kam naj se obrnem, ko jih je toliko. In koliko približno je prišel vas, ki ste se že poročile. Da malo skupaj vržemo koliko nas bo udarilo po žepu :)-.
Hvala.

LP; Bejba

HuAnita -> Fotograf (21.3.2005 9:05:21)

Hm, poznam vsaj dva - eden bi bil verjetno bolj poceni (je amaterski, ampak ima vrhunsko opremo in obvlada), drugi je pa profi, ki fotka za oglase (tudi mene je nekoč, sem si bila prvič všeč na fotki;)), sicer pa študira fotografijo. Ne vem, koliko bi ti računala, ampak po moje ne pretirano.
Če te zanimajo kontakti, piši na privat.

Lp.

mata -> Fotograf (21.3.2005 9:09:07)

Jaz ti vsekakor lahko priporočim najinega fotografa, ki je nama naredil super lepe fotke, v bistvu nama ja kar on naredil album stotih slik in to je stalo - mislim da - 80 jurjev.Midva sva to dobila za darilo od ene kolegice, tako da ne vem točno. Se pa drugače amatersko ukvarja s fotografiranjem in je iz Lj. Je pa naredil album bolje kot kakšen profi, res ima smisel, no. Vsak, ki je videl album, ga pohvali.

kofetek2010 -> Fotograf (21.3.2005 13:23:25)

Midva sva imela Dubokoviča in sva bila ful zadovoljna, fotografiranje (barvne in črnobele fotke)+ album naju je stal pred 3 leti mislim da 60.000 sit. So pa fotke res profesionalne, sploh tiste "pozerske";)

lp
jana73

Stran: [1]