|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kateri parfum...
16.10.2008 21:52:47   
ery
... da ni premočan vonj, da je seksi, nežen in omamlja nasprotni spol?user posted image no res me zanima ... ker pojma nimam o parfumih..pa bi si rada res kaj pametnega kupila....

hvala za vse nasvete.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kateri parfum...
16.10.2008 21:59:25   
frutka_
J'adore in Rush (tale je kar močenjši, zimski). Givenchy  ima tudi fajn kolekcijo.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.10.2008 22:23:10   
Anonimen
Za pozimi imam tak bolj močan vonj in sicer Cašmir Chopard, za poleti pa za čez dan enega bolj svežega od L'Occitane in za zvečer od Christine Aguilere onega s črno čipko. So vsi trije fantastični, sploh Cašmir, ki je tak bolj orientalski.

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.10.2008 5:23:53   
2.2.
mani je pa dragi kupil od kate moss pa mi tudi zelo lepo nežno diši. sicer pa ima vsaka svoj vonj oz. okus kateri ji bolj diši

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.10.2008 7:46:04   
Pupsika
Moj all time favourite je od D&G, Light Blueuser posted image user posted image user posted image ...je že res, da je že precej star ampak meni je res dokončen in si ga kupim vsako poletjeuser posted image .

Drugače imam pa sedaj že nekaj časa od Guerlain - My Insolence in je res omamen....user posted image ..Ni preveč močen, ni preeč sladek...ravno pravšnji za jesen in zimo.
Ne maram ladkih parfumov ampak ta je pa izjema, res je fantastičenuser posted image .

Toplo priporočam obauser posted image .

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.10.2008 8:08:33   
puncica
jaz mam trenutno hipnose sem dobila za RD je taka svetlo vijolčna flaška od kot nimam pojma in mi je že nekaj tipov (3) in celo nekaj žensk (4) rekl da ful dobr dišim zdej pa ne vem al moj parfum vsebuje fermone al kaj hudiča, ker prej se mi to nikol ni dogajal user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.10.2008 8:17:25   
CHICA 83
jaz imam pa od Elizabeth Arden after 5 fifth avenue, mi ga je user posted image  kupil, samo, kot pri vseh parfumih, ki sem jih do sedaj imela, so ga nehali delat, tako, da ga zelooooo pazim, drugače mi je ok tudi od lacoste- touch of pink, pa eden od l,ocitana, ki ima vonj po agrumih.

YOU WANT IT, YOU GOT IT

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.10.2008 9:01:07   
petja
NOA (Cacharell)

Lp, petja

(odgovor članu CHICA 83)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.10.2008 9:27:38   
Katey
Dolce Gabbana 'The one', meni osebno za zimo user posted image ,  Silver rain, Max Mara 'Silk touch' tudi enkraten.

< Sporočilo je popravil Katey -- 17.10.2008 9:28:57 >

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.10.2008 10:30:14   
kepica
Stella - In two peony

Noro lepo diši, je nežen in svež user posted image

(odgovor članu Katey)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.10.2008 10:39:18   
malania
Jaz sem imela od Pupe (tri rožice kao parfum in vse tko lepo postavljeno) in moj je bil vedno zeloo navdušen ko sem prišla s tem naparfumirana user posted image . Sem pa to dobila za darilo in ko gledam, gledam... jih sploh ne morem več najti da bi jih spet kupila user posted image
Drugače pa sm bila ta teden v L'occitanu in imajo kar veliko lepih dišav za različne okuse.

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
17.10.2008 10:41:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pupsika)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
17.10.2008 11:00:40   
zmajči25
DKNY Be delicious, D&G Light blue  za poleti
Bvlgari Blv, Christian Dior J`adore, CK Escape  za jesen/zimo

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.10.2008 11:02:25   
dana
Jaz imam tudi Stello in mi je ful všeč; pa Nina Ricci un parfum k je jabolko gor - mislim da ja Nina ime parfuma - no ta je tud tak poleten.

Veš, parfumov je toliko okusov pa tudi. Najbolje da greš v kakega Limonija al pa Mullerja, pa poveš kakšne želje imaš, potem boš pa vohala in vohala. Jaz sem si kakšen listek kar shranila, gor sva napisale ime; tistega ki mi je bil všeč sem šla pa naslednji dan še na koži sprobat.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.10.2008 11:03:15   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Lacey

Guerlain - My Insolence

jaz mam tega trenutno in je super.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.10.2008 11:13:17   
hrchy
Noa od Cacharell-a

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.10.2008 11:26:31   
Tejči
Hipnotic poison-veliko moškim je všeč-preverjenouser posted image

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.10.2008 16:53:50   
Serendipity
Pure Poison (Dior) - ena A! user posted image

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.10.2008 17:53:23   
Anonimen
da je seksi, nežen

Kenzo Flower. Se mi zdi, da je oboje.

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
17.10.2008 18:56:38   
Felicita
seksi in nežen se meni zdi Cacharel - Amor Amor. odličen parfum.
Sicer je pa 'moj' vonj Kenzo Jungle, samo zna bit nekaterim zlo močen...

pa še to - tuki si zdej dobila ene 100 idej, ampak pomembno je, da najdeš svoj vonj - ki lepo diši tebi in na tebi in v katerem se sama dobro (in seksi) počutiš.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.10.2008 20:39:02   
nadya
Se moram kar strinjat: Hipnotic poison od Diorja je noro dober parfum. Jap, tudi moški ga zelo obrajtajo.....user posted image

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 21
22.10.2008 21:29:55   
Nikita***
Glede na to, da sem Diorjeva fanica, se kar strinjam z nekaterimi predhodnicami: Pure Poison (zame najboljši parfum nasploh)user posted image , Hypnotic Poison in J'adore. Največ komplimentov požanjem za prva dva omenjena. Poleti sem prav nesrečna, ker sta pretežka in se potem "silim" z Light Blue in podobnimiuser posted image

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 22
23.10.2008 11:36:18   
Felicity
hypnotic poison, ne moreš falit. Samo uporabljaj ga samo pozimi oz. ko je mraz, da si ga ne daš slučajno poleti, ker pride user posted image

(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 23
24.10.2008 23:32:05   
wing
Alien od Thierry Muglerja, novi XX Boss(samo se hitro razdiši), Miricle forever-Lancome, Madmoiselle-chanel, pa od Lacoste ta iz reklame-že star, ampak zakon.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 24
25.10.2008 14:43:10   
kaya2007
angel Thierry Mugler, gucci rush, hypnotic poison dior, escada magnetism, flower by kenzo, ralf lauren hot (omejena serija), DG the one, armani diamonds, just cavalli her, za poleti pa sun jil sander (za na plažo dior bronze sweet sun, ker je brez alkohola) in striktno za težek zimski dan user posted image  dior addict.

je pa še malo morje teh parfumov, na isto vižo-od bossa do britney user posted image

(odgovor članu wing)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

kontracepcija
ožbejka

kaj menite o sterelizaciji?

vredu (40%)

se ne strinjam (27%)

ne vem (33%)

Število vseh glasov: 247

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!