|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gin. Tomazeti Fink
16.10.2008 21:40:26   
Anonimen
Mene zanima,če ima katera izkušnje z ginekologinjo v Ivančni Gorici, piše se mislim da Tomazeti ali Domazeti Fink. Sem ravno prešaltala na njo in še pred prvim pregledom malo preverjam kakšna je. Lep pozdrav.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gin. Tomazeti Fink
16.10.2008 21:47:38   
srursa
Jaz imam njo. In sem ful zadovoljna. Res se zavzame za pacientke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.10.2008 10:45:39   
clara23
A ni Jadranka Domazet Fink v Fužinahuser posted image user posted image

Jaz imam njo, ampak dela v zdr. domu na Fužinah..

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.10.2008 12:11:04   
blazka
Jadranka Domazet Fink dela v Fužinah in kakšen dan tudi v Ivančni Gorici. Je dobra ginekologinja, ampak ima grozno gnečo. Jaz sem v drugi nosečnosti k njej hodila v Fužine in sem se načakala. Včasih je trajalo tudi tri ure, pa sem bila naročena na urouser posted image . Po moje njene sestre niso ravno znale naročatuser posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.10.2008 12:40:32   
Anonimen
Ona dela v Fužinah, 2x na teden pa tudi v Ivančni.Ja jest jo imam v Ivančni in mi je zelo ok, res pa je da ima ful guzvo tud jest sm čakala po dve uri na pregled pa noseča mi ni blo lustn sedet tam dve ure.

(odgovor članu blazka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.10.2008 12:46:26   
Anonimen
Jaz nimam Domazeti-Finkove. Bi pa pohvalila v ZD Fužine dr. Hudnik-Novačan in medicinsko sestro Vesno Oven user posted image .
Pri njej nikoli ne čakam na pregled, vse je točno in še zelo se zavzame za nosečnice zlasti če so kakšne težave nisi kar tako odpikan kot kje drugje. Pa tudi v nosečnosti naredi vse preiskave, ki so predpisane.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
17.10.2008 14:09:40   
clara23
Tudi jaz sem pri njej čakala tudi že po 3 ure, čeprav sem bila naročena na urouser posted image . Bi pa res pohvalila njeni sestri v zdr. domu Fužineuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?