Konec dopusta (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Neža81 -> Konec dopusta (21.3.2005 8:02:02)

Jutro babike!

Evo, mojga dopusta je konec :((:((:((, blo pa je taaaaak faaaajn 9nebesa9nebesa9nebesa. Škoda, da nisem mela prejšnji teden O dni, ker bi nas iz smučanja prišlo 5 nazaj, ne pa samo trije :)-:)-:)-. Res je blo super...... zjutraj od 9 do 13 smučanje, potem kosilo, potem izlet na bled, planico, vršič ... nato popoldanski digi dagi :sloncek::sloncek::sloncek:, nato dveurni počitek :zaspan::zaspan::zaspan:, nato večerja, potem nočno smučanje od 19 do 22, potem večerni digi dagi :sloncek::sloncek::sloncek:, malo gledanja TV in spanje.

Vreme blo vrooooče, hrana najboljša, v sosednjih sobah pa so bili naši in tuji skakalci.

Danes še nisem dobla zagona za delo:zaspan:, ampak počasi se bom že k sebi spravla.

No, napište mi kaj!
ž
Lp, Neža

Neža81 -> Konec dopusta (21.3.2005 8:04:11)

Aja, da še to povem. V četrtek ne pričakujem M, ampak mislim da bo, ker že sedaj dobivam mozolje, kar je pri meni prvi znaj za prihajajočo M :(. Tudi prsi me zeloooo bolijo. No, raje počakajmo in bomo videli kako se bo razpletlo.

Še vedno pa upam na :modri::roza:!

pupika -> Konec dopusta (21.3.2005 8:17:03)

Dobrodošla spet nazaj draga Neža, jaz sem pa upala da sta vidva kaj lepega naredla. No saj veš kako pravimo, dokler se M ne prikaže je še možnost.
Me veseli da si se lepo imela in da si se malo spočila.

Neža mene so prsi zelo bolele takrat ko nama je uspelo, še nikoli me niso tako bolele, tako da jaz upam zate.

:rozica::rozica:

Neža81 -> Konec dopusta (21.3.2005 8:18:36)

Mene so prsi bolele samo zdaj zadnje tri mesece, pa ni blo nič. Fuuul so me bolele. Sploh pred tremi meseci, takrat ko so me prvič bolele. No, bomo počakali do konc tedna.:zaspan:

TANTRA -> Konec dopusta (21.3.2005 10:04:44)

Moram ti zaupati, da imam mastne lase, mozolje že od oploditve. Mislila sem, da so znak zaostale menstuacije, so bile pa znak spremembe hormonov....
Prsi pa so povečane.....
Upam, da boš :nosecka:....Držim :miska:..

simonas -> Konec dopusta (21.3.2005 11:04:06)

Neža tudi jaz držim :miska::miska::miska:. Moje :hudicek:M še ni in je nočem in ne maram v sredo, a mi je padla BT, tako da sem kar malo žalostna:(. Pa tako lepo je kazalo... Nimam pa popolnoma nobenih znakov. Nič ne boli, nič ne šraufa, nič mozoljčkov, nič od nič:zmeden:...

Simona

Stran: [1]