center za socialno celo (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

kklara -> center za socialno celo (16.10.2008 20:59:50)

Dela katera tam?
Potrebujem par informacij.

felicia -> RE: center za socialno celo (16.10.2008 22:11:53)

jaz

M_mojca -> RE: center za socialno celo (16.10.2008 22:14:53)

felicia, tudi jaz imam vprašanje zate. Če je tvoje področje, bi prosila za odgovor.
V: Je možno urediti preživnino sporazumno na CSD? Ali je vseeno potrebno na sodišče?
Hvala ti!!!

Anonimen -> RE: center za socialno celo (16.10.2008 22:15:44)

IZVIRNO SPOROČILO: M_mojca

felicia, tudi jaz imam vprašanje zate. Če je tvoje področje, bi prosila za odgovor.
V: Je možno urediti preživnino sporazumno na CSD? Ali je vseeno potrebno na sodišče?
Hvala ti!!!

NA SODIŠČE. Že 2 leti.

Anonimen -> RE: center za socialno celo (16.10.2008 23:18:39)

Hvala ti!!!

Na sodišče. Kar je edino pravilno.

Mia007 -> RE: center za socialno celo (17.10.2008 8:59:19)

Sporazumno lahko resiš preživnono  tudi na CSD! Kdo pravi, da ne?

Sicer pa  CSD-je bi bilo potrebno zapreti. Ne bom komentirala, ker to se veliko govori naokoli  kako nesposobni so.

janjja -> RE: center za socialno celo (17.10.2008 10:02:43)

Sicer pa CSD-je bi bilo potrebno zapreti. Ne bom komentirala, ker to se veliko govori naokoli kako nesposobni so.

Ravno včeraj je sodelavka urejala nekaj okoli štipendije svoje hčerke, ker je menda ni dobila kljub temu da je mati samohranilka treh otrok in da zasluži mizernih 500 eur, ko je šla sama preračunavat je ugotovila da so se na csd zmotili za 2600 eur[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
In potem zahtevajo da napiše pritožbo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Ko je končno popenla in poklicala nevem kam vse mogoče, bodo menda priznali napako in ne bo rabila pisati pritožbe, češ da bodo uredili.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Mislim halo?

Pri nas so na csd neprijazne, netolerantne in totalno odrezave... Da bi ti kaj pomagale? Znajdi se sam. Govorim za našo regijo (samo enkrat sem pred leti urejala neko stvar in imam izredno slabe izkušnje...)

*piškotek* -> RE: center za socialno celo (17.10.2008 10:14:54)

Hvala ti!!!

Iz lastnih izkušenj - rešeno v mesecu maju 2008:
Na CSD ti dajo lahko samo osnutek kako napišeš vlogo, čisto vse ostalo pa urejaš na sodišču.

felicia -> RE: center za socialno celo (17.10.2008 10:25:29)

Hvala ti!!!

ne delam na tem področju tako, da so ti verjetno kar druge RR-evke pomagale. Še najbolje pa je, da pokličeš na svoj CSD in vprašaš.

Stran: [1]